Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rusia

czy ktorejs z Was Duphaston pomogl zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość Rusia

No wlasnie. Lekarz zapisal mi Duphaston, bo mam krawienia od 16 dnia cylku az do normalnej miesiaczki. Robilam badanie progesteronu i wyszedl w normie (9), ale lekarz mi mowi ze pomimo ze jest w normie powinien byc powyzej 10ciu i na wszelki wypadek mam brac Duphaston. Staramy sie z mezem o dzidzie od kilku cykli. Powiem szczerze ze jestem sceptyczna wobec przyjmowania hormonow skoro poziom mam w normie, ale jesli ma to pomoc to coz robic. Czy ktos zaszedl majac podobna sytuacje co ja? I jeszcze jedno - w ktorym cyklu brania Duphastonu?

Gość Rusia
To troche smutne ze nikt nie chce mi pomoc. Celowo zamiescilam tutaj moj temat bo wierze ze wsrod tylu mam ktoras musiala brac hormony. Gdybym pytala sie gdzie we Wroclawiu moge zrobic skrobanke to zostalabym zawalona wpisami linczujaco-wspolczujacymi, a jak zadaje prozaiczne pytanie to zostaje z nim sama...

Gość ja mam kolezanke co zawsze
mi nie pomogł-chociaz lekarz mowił ze duzo kobiet zaciaza na duphastonie

tu nie zawsze ktos odpowiada juz po kilku minutach-cierpliwosci troszke:) zaszłam po 2 opak mycrogynonu 21 tez byłam rozregulowana-miałam okres co 2 tyg staralismy sie 3 lata kwestia znalezienia lekarza ,ktory znajdzie problem

Gość a własnie
mi się udało, niechcący zajść w ciążę, bliźniaczą rok po kuracji z Duphastonem, na tabletkach (cilest) łykanych regularnie przez 7 lat:) a Duphaston łykałam bo mam problemy z hormonami, miesiączkami, chore jejniki itp. nawet mój lekarz wmawiał mi, że będę miała bardzo duże problemy z zajściem w ciążę, o ile w ogóle mi się uda:) szkoda, że wyjechał do USA, poszłabym na wizytę do niego z moimi małymi...

zaszłas w ciaze na cilescie? nie strasz kobito bo tez biore

Gość a własnie
mój mąż się śmieje, że powinnam wysłać swoją historię do Suprexpresu :)