Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przysiega_do_konca

Nigdy nie rozbiore sie przed zadnym facetem

Polecane posty

Gość przysiega_do_konca

Bo mam maly biust i jestem chuda. Jestem nieapetyczna, nie moge podobac sie facetom. Wszedzie tylko widze na imprezkach szczuple opalone laski w sexi topach z duzymi biustami. ja nigdy takiego nie naloze bo moje cycki to rodzynki. Faceci takich nie lubia. Wole byc sama niz uslyszec smiech faceta na widok mego ciala a nawet gdyby twierdzil ze wygladam ladnie to by klamal i rozgladal sie za innymi.

nie oceniaj facetów na wzor tego co mysli jeden... jak masz sie komus podobac to bedziesz mu sie cala podobala :) nie bedzie mialo znaczenia ze jestes nieopalona czy masz maly biust :P i nie przejmuj sie tym jak wygladasz, nikt nie jest idealny :)

Gość ja tez tak kiedys myslalam
tak samo mne pocieszali... Ale to prawda, nic sie nie zmielolo :O

Gość bylam jędzą...
znam wielu kolesi ktorym podobaja sie chude kobiety.

tez mi facet powtarza, zebym sie nie martwila, bo on tez nie jest idelany :O Co jdnak nie oznacza ze mu sie podobam :( Zreszta wcale sie nie dziwie :(

mam tez maly biust, jestem szczupla bardzo i to lubie. przynajmniej nie musze nosic stanika zawsze. zobacz ile gwiazd jest plaskich a wyglada swietnie! i przestan marudzic a, no i mam faceta a i na powodzenie nie narzekam (w sumie to narzekam bo tylu startuje ze juz mi sie nie chce im grzecznie odmawiac randek, ale to chyba znak ze biust to nie wszystko, a nawet im sie taki podoba)

Gość bylam jędzą...
KAZDY MA INNY GUST

Gość przysiega_do_konca
powinnam napiosac raczej ze nigdy juz sie nie rozniore wiecej przed facetem bo mialam kiedys faceta ktory twiersizl ze mam maly biust ale fajny i chcoiaz byl dobry dla mnie to tak mnie to zdanie zasmucilo jego ze balam sie przed nim rozebrac, odeszlam

czemu od razu prowokacja? :O sam pewnie w życiu nie rozebrałbym się przed dziewczyną, żeby spojrzała na moje beznadziejne ciało :O nie ma mowy... mniej niż do podkoszulki i spodni przy kimś się nie rozbiorę :O

Gość a ja tam
lubie piegi :classic_cool:

Gość gęsioss
Masz rację - jak nie masz cycków i jesteś chuda to olej to....

buuziaaczek--> wciaz sie zastanawiam dlaczego ze mna jest, skoro Mu sie nie podobam :(

>ja tez tak kiedys myslalam - a czemu uwazasz ze mu sie nie podobasz ? ja np nie chcialabym byc z kims kto mi sie nie podoba... a jak Twoj chlopak z Toba jest to jednak musi mu sie w Tobie cos podobac...

skad wiem? No nie wiem... Ale nigdy mi nie powiedzial, ze Mu se podobam. Tylko, zbym sie ne martwila, bo on tez brzydki :D

Gość jest super ale nie czuje
ze Mu sie podobam. I jak tu bez krepacji sie rozebrac :D

Gość przysiega_ do_konca
Ja tez w moim poprzednim zwiazku balam sie rozebrac bo nigdy nie powiedzial ze aldnie wygladam czy jestem seksowna. Nigdy.

skoro wykazuje zainteresowanie to jednak musicie sie jakos podobac mimo ze tego nie okazuje. ale to pocieszcie sie ze jak jest ciemno to nic nie widac hehe

Gość dlatego wole pod pierzynka
i w nocy :D

Gość a jak ja jestem gruba
to co??tez mam się nie roznbierac?:)...przyznam, że owszem mam spore opory i lubię półmrok świec, dodaje mi to odwagi. ale w sumie tak sobie myslę, że nikt nie jest doskonały i szkoda jednego życia na kompleksy!!

Gość lepsza chuda niz grubas

Gość ja polmroku nie lubie
za jasno... Lepsza chuda - racja... Ja niestety do chudzielcow nie naleze - wiec nikomu sie nie dogodzi :P

Gość a jak ja jestem gruba
nie chodzi o to, co. kto lepszy. chodzi o to by starac się mimo wszystko siebie lubic i nie zadrećzać komplesami. i korzystać z życia:)

Gość facetem jestem
A ja mam 170 cm i 59 kg itez mam opory...

Gość nie mialam kompleksow poki
nie bylam w zwiazku - naprawde :( Ale chcialabym dla Niego wygladac ladnie :( A to sie nie da :O

Koleżanko- nie przejmuj się; są przecież operacje plastyczne :-) żartowałam oczywiście. Ja również jesem chuda, mam mały biust ale jestem opalona ;-) i uwierz mi nie narzekam na brak zainteresowania od strony mężczyzn, wręcz przciwnie- czasami ciężko jest się odgonić. Musisz zmienić swoje nastawienie do siebie, bo zakompleksionej, smutnej, zdołowanej, nieszczęśliwej dziewczyny nikt nie pokocha. Zycie nie polega nad użalaniem się nad sobą. Głowa do góry, plecy wyprostować, uśmiech przykleić do twarzy i wyrzuc te czarne myśli!!! A wszystko powolutku zacznie się układać :-)

Gość alez ja jestem usmiechnieta
nikt ze znajomych by nie powiedzial ngdy, ze mam jakies problemy, czy kompleksy :D ALe czasem w sercu tak zle :/