Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamcia

macie maluszka a co znim robbicie gdy idziecie siku, prać, ?

Polecane posty

Gość przyszła mamcia

macie małe dziecko dopiero co ze szpitala...wiadomo prac trzeba, kupę robić czy siku tez musicie, zjesc kanapke, umyc talerz, zrobic zupę trzeba...co robic w takim momencie z noworodkiem?ono chce ciągle patrzec na mame........wiem ze jak śpi mozna włozyc pranie i zdejmowac pranie, zmywac, kupe robic sikac i gotowac.....ale raczej wtedy mama tez stara sie zdżemnąc jak moze..a co jak sie trzeba zając obowiązkami jak dziecko nie śpi? jak rozwiązac to?

maluszek (noworodek) spi i je no i robi kupki (przynajmniej moja tak mialą) wiec spokojnie mozesz przy nim nawet Bożonarodzeniowe sprżatanie zrobic :) Gorzej potem :) jak juz troszke podrśnie

Tez sie tego balam, a teraz wiem, że dziecko może leżec soibie samo na łóżku i nic mu sie nie stanie. Albo na kocyku na podlodze. Nie trzeba, a wręcz nie mozna miec go ciągle na rękach, bo się nauczy i potem juz calkiem nic nie zrobimy!

Gość przyszła mamcia
czyli takie roczne jak juz jest czy raczkujące to juz calkiem nic człowiek nie zrobi?

Moja niunia ma dopiero 3 dni i nie mogę przestać na nią patrzeć, ale nie będę miała raczej problemów z codziennymi porządkami czy fizjologią, bo niunia właściwie tylko je i śpi, więc nie muszę poświęcać jej maksymalnej ilości czasu.