Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajacaa

Czy wasi faceci kochają Wasze rozstepy?

Polecane posty

Gość zapytajacaa

czy brzydzą sie ich?

Gość bziummm bziummmm
jak mowia ze kochaja to klamia ;)

moj byly mowil mi zawsze zebym sie nie przejmowala ze mam celulitis tu czy tu i jakies tam rostepy, wedzial ze sporo zeszczuplalam i zawsze mowil ze nic nie widzi:) to bylo mile....: p.s zdradzil mnie z grubsza:( 🖐️

Gość niech tylko się
odważy marudzić, to go wypierdolę

e tam...rozstępy to nie taka tragedia...:) oczywiście należy się starać żeby ich nie było choćby dla swojej własnej samooceny ale jak są to co z tego :) jeśli będę z jakaś kobietą to dlatego że będę ją kochała a nie dlatego że nie ma rozstępów :) Przynajmniej z mojej perspektywy tak to wygląda nie wiem jak nasi panowie kafeterianie

Gość bziummm bziummmm
hehehe no wlansei jak cos to neich soeirdalajaaa tam gdzie im dobrze ;) ehhh faceci raczej nie zwaracaja uwagi na takei rzeczy :P :P

Gość niech tylko się
ikkunacośtamcośtam to racja co mówisz, kobiety same sobie robią kuku z tymi rozstępami itp.

Gość mam na to radę
przestańcie się zadawać z facetami którzy myślą fiutami :O bo tylko bezmózgi debli dostrzega w kobiecie rozstępy nie widząc swego zwisającego brzucha i krost na plecach na przykład

Gość jagaga
podoba mi sie stanowisko przedmówcy :-) pozdrawiam:)

Rozstępy po ciąży są jak blizny po ranach żołnieża odniesionych na polu bitwy. Nie przynoszą kobiecie wstytu - przeciwnie, są powdem do dumy.

Gość niech tylko się
hihihi princeski są mniam :-)

spotykalam sie z takim co myslal tylko fiutem...kazal mi obic to czy to..np.nosic jakies paski takie wiecie lancuszki przyczepione do pepka..nie wiem czy jazycie o co mi chodzi. jakies wiecie ciuchy qurewskie jaral sie spodniczkami za tylek...a ja lubie glany i czrne golfy:o :o :o :o ...najchetniej slcuahm metalu i nie chodze do kosciola...on chcial ze mnie zrobic qurewke ale taka spod kosciola:O o fuck!!!

Gość piękne kobety
poczułam się wywołana do odpowiedzi... bywalec1 ;-)

po pol roku blagal mnie n kolanach o powrot bo zrozumial ze mnie nie zmieni :classic_cool: metal gora...ale ja wybralam was kochani kafeteriusze!!!! wasze topwarzystwo bardziej mi odpowiada!!!!!!::):):):):):):) pozdrowienia :classic_cool: 🖐️

a kto by na takie rzeczy zwracał większą uwagę😴:classic_cool: problemy wymyślacie Wy drogie kobiety :)

ojjjj chciałam się podroczyć ale ok Powiem tylko tyle, że mój nick jest przewrotny ;-) Też mam rozstępy i... męża, który jest takim mądrym chłopcem jak Ty.

princeska🌼🖐️ dlaczego się witasz ze mną - że się tak wyrażę - osobnym postem:P

Gość zonata
ech...celulit,rozstepy...jaki facet zwraca na to uwage w malzenstwie-nawet nie zauwazy waszej nowej kiecki czy fryzury,a problem zacznie sie gdy nie zmiescicie sie w fotelu i trzeba bedzie wyciepac kase na nowe meble;)

czy nie jest tak, że kobiety naprawdę piękne są tak zajęte swoim wyglądem, że nie mają czasu na nic innego? i nie pozwalają swoim mężczyznom dostrzec w nich nic poza ich pięknym ciałem? no chyba, że nie mają już nic poza nim do zaoferowania...

Gość zonata
zreszta pomyslcie,ze to dopiero preludium do tego co bedzie sie dzialo z naszym cialem za 10,20, 30 lat( jak dozylemy)...moze warto skupic sie na stronie duchowej zwiazku