Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina82

Co zrobić z takim facetem?

Polecane posty

Gość Kalina82

Poradźcie mi jak zmusić/zachęcić faceta do pomocy w domu? Kiedyś nie był leniwy, zawsze i chętnie pomagał, ale od pewnego czasu tylko by spał, a doproszenie się go o cokolwiek graniczy z cudem i kosztuje mnie mnóstwo nerwów. Nie chcę się już z nim kłócić, chodzi mi o jakiś inny sposób...Czasem mam ochote palnąć go w łeb.

Gość Kalina82
Na razie chcę go jeszcze oszczędzić, może się zreformuje. :)

Gość skacz skacz jak adam malysz
powiedz mu ze jesli Cie kocha to Ci pomoze, a to ze ci nie pomaga swiadczy tylko oty mze mu na tobie nie zalezy

Gość Kalina82
Nie no, zależeć to chyba mu jeszcze zależy, tylko lenia w dupie ma i trzeba go wygonić. Jednak chciałabym to zrobić w jakiś w miarę elegancki sposób, nie chcę wyjeżdżać od razu z koparą.

Gość Kalina82
Możliwe, bo w jego domu wszystko robiła mama. Jednak z początku jeszcze mi pomagał, a teraz ze wszystkim problem. I to dosłownie ze wszystkim, nawet z typowo męskimi rzeczami. Trudno, żebym ja to wszystko robila.

Gość lululaj
to nieprwada co napisal przedmowca,kocha, daj mu sie wykazac, popros, powiedz mu ze bardzo bys byla szczesliwa gdyby mogl ci pomoc, popros ladnie, nie wymagaj,potem kiedy zrobi-chwal, chwal, glaskaj, chwal i mow jak pieknie to zrobiles,kiedy ci sie to uda, facet jest twoj oni kochaja jak sie ich chwali, zawsze,

Gość pewnie że znamy
przestań robic rzeczy które on powinien robić i już. Zmywaj po sobie, pierz tylko swoje ubrania itd. Jak mu zabraknie czystych gaci to w końcu dotrze do niego że należałoby coś zrobić.

Gość Kalina82
Proszę i chwalę, zawsze, jednak czasem to nie działa, a czasem chyba już mi samej brakuje cierpliwości. Bo kurcze, jakbym tak miała o wszystko prosić bawiąc się w podchody to by mi doby brakło. :)

Gość Kalina82
Pewnie, że się znamy - też myślałam, żeby tak zrobić, żeby zadbać tylko o siebie, ale nie wiem czy będę tak umiała. Nie wiem czy mi sumienie na to pozwoli. Jednak pomysł jest dobry, może to by nim potrząsnęło trochę. No i oczywiście bardzo by się zdziwił :)

Gość o ja nie mogę
weź go za ucho wytargaj i powiedz żeby brał się do roboty ja nie wiem co to jest że jakieś obowiązki kobiety albo mężczyzny tak samo chce jeść więc niech sobie ugotuje, jak chce spać niech sobie łóżko pościeli a nie wszystko za nich robić i jeszcze tego nie docenią maminsynki pieprzone.

Gość Kalina82
Ja go wytargam, ale za coś innego, nie za ucho. Chociaż nie...na przyjemność trzeba sobie zaslużyć, a on nie zasługuje ostatnio. Kurde, jutro chyba postawię sprawę jasno, dość tego. Mam teraz takie nerwy, że nie macie nawet pojęcia.

Gość ccarycaa
a moze on ma cukrzyce jesli ciagle spi

Gość o ja nie mogę
a może ma lenia w dupie i mu sie nie chce ruszyć i cokolwiek dziewczynie pomóc współczuję ci takiego faceta co cały dzień spi zero porzydku

Gość Kalina82
Debilka - tu nie chodzi o seks. Trudno, żeby ciągle o tym myśleć. Cukrzycy nie ma na pewno. Faktycznie chyba ma lenia, tym bardziej, że kiedyś taki nie był. Oboje pracujemy, tylko, że jak ja wracam do domu to nie mam kiedyś spokojnie usiąść, a kiedy on wraca to nie zrobi nic. No może oprócz siedzenia przed kompem, czy spania.