Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealista romantyk

Współczesne kobiety są za mało porządne, nie mogę trafić na odpowiednią

Polecane posty

Gość Idealista romantyk

Szukam bardzo wartościowej, bardzo porządnej, naprawdę szanującej się kobiety i nie mogę na taką trafić :( Nie chodzi mi o przeciętnie porządną, ale bardzo porządną. A każda co fajniejsza dziewczyna ma luźne, niezbyt konserwatywne podejście do seksualności :(

Gość Ycvms
Dajze juz spokoj

ale co to dla ciebie porządna czy to ze w wieku 26 lat jest jeszcze dziewicą czy to że całaowała sie do tą tylko z jedny facetem czy to ze jest praktykującą katoliczką czy to dla ciebie wystarczająco porządna dziewczyna?

Gość anka lgfdkgdfghgfh
mam 13 lat i jestem jeszcze dziewica.... czy jestem porzadna? czy moze ten znaczy to, ze moj tata jest gejem?

Gość bluregard
Kobiety sa takie jaki jest swiat.To mezczyzni zorbili z nas to czym jestesmy. Szybki sex, kariera, pieniadze, fuck friends. Przeciez wciaz powtarzacie ze rzadzicie swiatem. Dostosowalysmy sie. Kobiety musza sie jakos w tym odnalezc. Jesli kobieta trafi na mezczyzne ktory pokocha ja , jej wnetrze, odwzajemni sie tym samym. Nie wazne co bylo, wazne co jest teraz. I to co bedzie. A szukanie cnotki to hipokryzja. Wyrywacie laski na imprezach, na jedna noc, nie szanujecie kobiet, one cierpia , zakoch.uja sie a wy je odstawiacie jak zabawki. Wiec czego sie uczymy od facetow? Jakos trzeba zyc. A potem nagle sie chcecie ustatkowac i szukacie dziewicy orleanskiej. Badzcie wy bez skazy, to my tez bedziemy. Traktujmy sie z szacunkiem na wzajem. Od poczatku do konca.

Gość Idealista romantyk
Uważam, że jestem za porządny na wiązanie z kobietą, która miała już jednonocny romans. Jestem prawiczkiem i wolałbym dziewicę mimo wszystko

Gość Ycvms
bluregard - nie kazdy facet jest taki, jak opisujesz :o A jesli tylko takich znasz, to zmien towarzystwo

Gość Idealista romantyk
Po prostu kręcą mnie niedostępne, wrażliwe, uczuciowe, romantyczne, czułe, ciepłe cnotki o pięknym wnętrzu, które nie są jeszcze paniami po przejściach

tak ale jak idzie za tym 183cm wzrostu i 100 kg wagi to nikt nie patrzy na wrażliwe wnętrze tylko wszyscy widzą zaraz w wyobraxni kupę tłuszczu, a z uczuciami takiej osoby nikt sienie liczy :(

Gość oferma
kolejny osioł. jak ci się świat nie podoba to przenieś się na drugi, lepszy.

Gość Idealista romantyk
Nie każdy musi się każdemu podobać, ale na pewno na kogoś trafisz. Mi się np. nie podobają kobiety, o których już wiem, że uprawiały seks

Gość Idealista romantyk
Mam swoje wyobrażenie jaka powinna być kobieta, jak się szanować. Niestety nie mogę takiej spotkać, która pod tym względem by mi odpowiadała, żeby była taka naprawdę porządna

Gość Idealista romantyk
Kobiety się strasznie zepsuły, zatraciły resztki czystości, nieskalania, porządności. Przeciętna dzisiaj kobieta nie jest już tzw.cnotką

Gość oferma
mam ciotkę, starą pannę, 58l. ona raczej reprezentuje kobiety takie jak były "kiedyś". chcesz namiary?

Gość bluregard
Tak, takich znalam glownie, ale w koncu mam kogos kto jest normlany i moge byc przy nim normlana kobieta.

Gość Idealista romantyk
Ja jestem bardzo porządnym facetem, który się szanuje, mimo, że nie mam dla kogo, bo jestem porządniejszy od większości kobiet

Gość bluregard
No to trwaj w cnocie. To chwalebne!

Gość Idealista romantyk
Skoro sam jestem prawiczkiem to z jakiej racji mam się wiązać z kobietą po przejściach? Uważam, że zasługuję na porządną, normalną kobietę

Gość oferma
racja, ale dlaczego nie chcesz sobie dać szansy, cioteczka czeka.

Gość kaviiii
niedzielna podpucha

Gość bluregard
Bo ludzie powinni sie dobierac wg pewnego sytemu. Nigdy ale to nigdy nie wolno sie kierowac miloscia ! Bo przeciez mozna sie zakochac w tknietej kobiecie i wtedy co pozostaje? Do konca zycia samotnosc!

Gość Idealista romantyk
Uważam, że zasługuję na porządną, wartościową kobietę, może nie do końca odrazu musi to być dziewica. Ale dlaczego mam się wiązać z kobietą, która już spała z kilkoma facetami, uprawiała seks przygodny, dała komuś dupy na pierwszej randce? Dlaczego ma się tak poniżać? Mam nadzieję, że los mnie taką kobietą nie pokaże i nie upokorzy

Gość Idealista romantyk
Jestem wrażliwym, porządnym, uczciwym, dobrym, inteligentnym, czułym facetem, niebrzydkim i niegłupim, jakoś tam radzącym sobie w życiu

Gość aaa...
Twoj opis pasuje do mojej osoby nie umialabym pojsc do lozka z kims bez milosci bylam juz zakochana ale cos mi mowilo ze to jeszcze nie ten i nie pozwolilam namowic sie na sex w pelnym wydaniu. Dodam, ze poznalam wielu chlopakow ale zawsze potrafilam utrzymac dystans jesli chodzi o sprawy lozkowe. dodam ze mam 29 lat .

Nie ma czym się denerwować :D Facet ma prawo dobierać dziewczynę wg własnych upodobań i przecież nie ma po co wmawiać mu, że taka czy inna kobieta też może być fajna. I fakt, mało kobiet teraz jest dziewicami w chwili ślubu, to ICH wybór. Sądzę, że po prostu kryteria porządności się zmieniły z czasem.

Gość Idealista romantyk
Ale kobiete, która zna smak przygodnego seksu czy seksu na pierwszej randce, albo miala 8 partnerow trudno nazwac porzadna. Denerwuja mnie tez dziewczyny, ktora uprawialy petting nago i oral, ale dalej sie maja za dziewice

Gość bluregard
Ludzie ze sztywnymi zasadami to tchorze. Koles ma cykora po prostu. Jak juz przelci ta swoja dziewice to pojdzie w tango. Na bank!