Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monik83

Kupię Pronovias Lorna- Wrocław

Polecane posty

Gość monik83

Witam serdecznie, kupię Pronovias Lornę rozmiar 36/38. Pozdrawiam Monika e-mail: 83Monik@poczta.fm

Gość liliwanili
witam ja bedę miała do sprzedania właśnie tą suknię 173 +6 cm obcas rozmiar 38 (praktycznie bez poprawek) Jedna pani się juz w tej sprawie zgłosiła ale jeszcze nie jest zdecydowana. Suknie bedzie można przymierzyć w połowie stycznia w zabrzu.

Gość monik83
Kurcze, ja jestem troszkę nizsza 168 cm ;)) Obcas tez nie mogę miec za wysoki, mój wybranek jest zaldwie 5 cm wyższy ;)

Gość liliwanili
Tym bym sie nie martwiła bo skrócić to nie jest problem, suknia nie jest skomplikowana. p.s. to jest taki typ sukienki ze mało prawdopodobne żebys nie potrzebowała poprawek krawieckich (nie może ci przecierz wisieć)

Gość monik83
hej liliwanili, mogłabyś napisać do mnie maila z dokładymi wymiarami, oraz gdzie kupiłas sukienkę. Wiem, ze w salonie zgadzają sie przerobić sukienke ale po okazaniu rachunku. pozdrawiam monika

Gość AGUSIA81
Witam, ja mam do sprzedania sukienkę LORNA rozmiar 36/38. Kupiłam ją w Poznaniu we wrześniu tego roku. Obawiam się że może być za krótka mam 1,60 wzrostu. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz a ja sprawdzę wymiary sukni. Pozdrawiam