Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzialnanie

bardzo wazne dla mnie!!!!!!!! wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość odpowiedzialnanie

biore tabletki. regularnie. kochalam sie do konca.. pojawily sie plamienia... mialam juz wczesniej tego typu problemy, ale wiecie jak to jest. pierwsza mysl: jej! co sie dzieje! myslicie ze mam sie czego obawiac? okres powinnam miec w sobote a p;amienia mam od kilku dni. do ginekolog ide niebawem ale chcialam sie upewnic. moze ktoras z Was wie? bylabym wdzieczna. pozdrawiam bardzo serdecznie

Gość odpowiedzialnanie
chodzilo mi o powazne odpowiedzi:(

nie chce cie straszyc!! ale kolezanka brala tabletki przez 5 lat i zaszla w ciaze i niedlugo uodzi takze lepiej sie pospiesz i sprawdz to!! zrob sobie test i wszystko wyjdzie na nim.

Gość jola78
ile czasu bierzesz tab.?Od tego dużo zależy

obawiam się że żadna z nas nie wie na 100% co ci jest ciąży też ani potwierdzić ani wykluczyć na pewno nie damy rady najlepiej do lekarza

Gość odpowiedzialnanie
ponad rok. zawsze biore o czasie. juz mialam wczesniej akcje z plamieniami, zmienilam wtedy tabletki i bylo ok. przez kilka miesiecy. teraz znow plamienia. tozmawialm z moja ginekolog na temat wpadania przy tabletkavj i powiedziała mi ze tak naprawde to znaczna iekszosc ciaz tabletkowych to zle stosowanie. leki/ wymioty/ zapominamie/ nieregularne branie. u mnie nic z tych rzeczy. a plamienia sa:(

Gość enero
najwidoczniej znowu źle dobrane.

czyli kobietko nie martw sie pewnie znowu ci zle dobrali tabsy i tyle!!;> glowa do gory

Gość odpowiedzialnanie
asQ dzieki! to chcialam uslyszec. tez tak mysle.. w sumie fakt, ze szalelismy bez gumki i do konca... ale bardzo sie pilnuje z ulotka, z pora przyjmowania etc.. bo w koncu biore odpowiedzialnosc za mnie i za Niego. mam nadzeuje ze bedzie ok. tylko zmiana tabsow to kolejne plamienia

co do plamień to myślę, że to zwykłe niedostosowanie tabletek, należy je zmienić i tyle :) może przy zmianie nie będzie plamień. ja nigdy, przy żadnych nie miałam (i tych mocnych, jak stediril, i przy słabych jak yasminelle).

Gość odpowiedzialnanie
to mowicie zeby sie nie stresowac niepotrzebnie?

Gość JA tez sie boje
stosuj dodatkowo stosunek przerwany , albo koncz mu ustami i po strachu

Gość odpowiedzialnanie
czasu nie cofne:P

Gość odpowiedzialnanie
to jak myslicie.. mam sie czego obawiac boznow mi glupie myslis chodza po glowie

jesli nie mialas biegunki, nie wymiotowalas, nie popijalas tabletek sokiem grejpfrutowym, bralas je regularnie i zadnej nie zapomnialas, to nie masz sie czego obawiac. ;]

Gość regiksa
pewnie masz źle dobrane tabletki. ja też miałam tydzien temu plamienia 2 dni i już też myslałam, że coś nieprzewidzianego się stało, a wziełam już 5 opakowań, ale dziś o stałej porze dostałam krwawienie z odstawienia, więc jest ok.

Gość odpowiedzialnanie
dzieki dziewczyny. @ mam miec w sobote... boje sie, przez te plamienia ale jutro ide do ginekolog