Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Dziewczyny mam pytanie czu czujecie na sobie

Polecane posty

Gość Pawel21

Wzrok faceta tzn,czy moze nie widzicie tylko czy cos przeczuwacie,ze ktos sie na was patrzy(jestescie na tyle bystre),nie mowie tu o panow z budowy,ktorzy wiadomo co czasami wyprawiaja,ale ot taki mlody chlopak,ktory sie zapatrzyl na ktoras z was,albo kolezanek. No wlasnie nie denerwuje was to,macie ochote goscia podsumowac,ze mu mina zrzednie.?

Gość Pawel21
No i jak reagujesz nie wkurza cie to,tzn no nie wiem mowisz do siebie o fajnie :) i poprawia ci sie natroj

Gość Pawel21
Nie wiem dlatego pytam. Ale mi nie chodzi o to czy jestes brzydka czy nie chodzi mi o sam fakt czy no nie wiem nie przeszkadza wam to dziewczyny.

Gość Pawel21
Bystry Julek powiedzial żeby te żaby czasem nadmuchać, hehe, nie przez słomkę. No tak i pewnie nigdy nie pekaja. Ale niie no chodzili mi o to,czy moze je to flustruje denerwuje. Moze czasami maja zly humor i potrafia dopiec.

Gość Pawel21
No nie zartujecie sobie z powaznego tematu. Pani co uwielbia teges....:) Chodzi mi o takie sytuacje tzn jak rozumiem na pania sie nie patrza w koncu ma pani faceta :).

Gość Pawel21
Nie mam dziewczyny,tylko tak spytalem co kobiecie w glowie siedzi wtedy i co sobie mysla,przeciez nie mowie o tym,zeby sie patrzec jak wniemalowane... Tylko ot tak subtelne patrzenie

Gość Pawel21
mam trzeźwe spojrzenie na te sprawy, bo jestem gejem.

Gość Pawel21
no i podszyw

Gość Pawel21
Pieprzony podszyw, ze złości ide robic kupe, pa!

Gość just me 29
ja tam lubię jak się na mnie patrzą ale nie nachalnie i nie jacyś obleśni dziadkowie (nie wspomnę już o robotnikach!!) ;)