Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

NAJLEPSZY wiek na rodzenie dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ja uważam do 26lat, potwierdził mi to ginekolog potem już sa ciązy zagrozone i trudne do noszenia iż hormony są stare,

Gość raczej do 30

Gość ty w ogole masz pojęcie o czym
piszesz??? jakie hormony??? co ty pierdolisz??? chyba komórki się starzeją pomyśl zanim napiszesz, to naprawdę nie boli:O

najlepiej do 25 lat :-) mój lekarz tak stwierdził,oczywiście po 40-tce też rodzą ale to już wielkie ryzyko

a moj twierdzi, ze najlepiej jest miec pierwsze dziecko do 30stki, a pozniej kolejne (do 40stki)

ale nie ma zadnych przeciwskazan zeby rodzic wczesniej czy pozniej. ryzyko wzrasta przy dzeciach po 40stce - zwlaszcza gdy sie wczesniej nie rodzilo

niech żyją młode mamy i ich dzieciątka!!!!!!!!!!!!!! do lat 26!!!!!! a stare krowy do inkubatorów sio!!!!!!!!!!!!!!!!! jak można rodzić w tak starym wieku????? przecież organizm jest juz stary, i potem sie faszerujecie hormonami sztucznymi bo nie macie swoich:( to jest smutne .....

a tak powaznie to najlepiej miec je wtedy kiedy czujesz sie do tego gotowa;)

Gość ty w ogóle masz pojęcie o czym
stara to ty byłaś jak urodziłaś skoro dopiero w wieku 25 lat:P a do tego głupia, bo bzdury wypisujesz:O ja urodziłam w wieku 21 i 23 lat

biologicznie rzecz biorąc podobno pierwsze dziecko najlepeij jest urodzić między 19 a 26 rokiem zycia, bo w tym wieku najłatwiej ejst zajść w ciąże i szczęśliwie ją donosić, a późneij szybko wrócić do formy. Ale każda kobieta jest inna i każda ma swój własny zegar biologiczny, ja zauważyłam jedno na porodówce - im rodząca młodsza tym szybciej po porodzie śmigała po korytarzu ;)

Gość DO moonisia
a ty w jakim wieku urodziłaś?

Gość echhhhh
Ja mam 26 lat i powinnam urodzic w ciagu 2 tygodni. Uwazam, ze ten wiek, to zdecydowanie za malo...Dzieci powinno rodzic sie po 30!

Gość natomiast ja uważam
że g..no kogo obchodzi kiedy sobie urodzę dziecko. :P

Gość miiiina
wiek nie ma znaczenia, nie rozumiem dlaczego najlepiej po 30stce?? bo co, bo takie kobiety lepiej zaopiekuja sie dziecmi czy szybciej oswoja z rola matki?? gówno prawda kazda kobieta moze niezaleznie od wieku urodzic dziecko, oczywiscie do 50 lat:P pozniej to juz faktycznie troszki za pozno... ja urodzilam w wieku 19 lat i jestem bardzo szczesliwa, po porodzie zaraz wstalam i poszlam sama na sale poporodowa a teraz juz doszlam do swojej wagi sprzed ciązy;) a rodzilam we wrzesniu.

Gość natomiast ja uważam
moonisia - wiem, wiem, ale tego typu topiki są bezsensowne. A jak dochodzą do tego wyzwiska, stare krowy itp, to ... ręce opadają :P