Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajt

nowa praca i szkolenie

Polecane posty

Gość ajt

Kolezanka zalatwila mi prace i w zwiazku z tym mam jechac na szkolenie 3 dniowe oddalone od mojej miejscowosci o 5 godzin. Na poczatku bardzo sie ucieszylam, bo dziewczyna wydawala sie w porzadku i zapewniela mnie o milej atmosferze w pracy i na szkoleniu. jednak po jakims czasie zauwazylam ze kolezanka jest raczej skora do flirtowania z przelozonymi, a gdy mi pokazala zdiecia ze szkolenia to juz totalnie sie przerazilam. byly raczej jednoznaczne. a teraz ja mam jechac na to szkolenie sama z 2 szefami..spedzic tam dwie noce. jestem przerazona. ale na pracy mi zalezy, bo ciezko cos w mojej sytuacji znalezc. Sama nie wiem czego sie boje. wiem dobrze ze mnie zbajerowac sie im sie nie uda. a jednak strach jest.. jechac czy nie?;/

sprawdziłaś, gdzie sie zatrudniłaś? znasz zarząd firmy? wiesz czym firma się zajmuje? moze to firma krzak służąca do wyrywania dziewcząt i handelku zywym towarkiem...

Gość olej ich
jedz, zdiecia nie oddaja rzeczywistosci ja na fotach ze szkolenia tez jestem z szefami w "zażylosciach" ale znamy sie od lat kumplujemy sie i foty sa pozowane dla jaj :) moze u niej tez jaja sobie robia :) ja bym pojechala i przynajmniej sprawdzila jak bedzie a jak by chcieli robic cos czego bym nie chciala wrocila bym do domu :D A ta kolezanke dlugo zansz? myslisz ze robila by cos czego nie chce tylko dla pracy?

jedź kiedys pracowałam w pewnej firmie, gdzie dyrektor co szkolenie (co miesiąc) czyhał na jakąś pracownicę i do łóżka ciągnął zaraz na pierwzsym szkoleniu przekonał się, że do mnie z kijem nie podchodź :P

ja pitole, ja już majaczę przez te diety :D miało być bez kija nie podchodź :P

Gość ajt
no walsnie krotko.. wczesniej myslalam ze3 jest spokojna i w miare porzadna.. ale na koniec wyszlo inaczej..;/

Sama z dwoma szefami? Wprawdze teraz chyba 50% kosztów (czy iles tam) szkolenia finansuje Unia Europejska, ale to trochę bez sensu, że sama będziesz na szkoleniu :/ A moja Mama ma firmę szkoleniową, więc wiem, że to co widziałaś na tych zdjęciach to normalne :/