Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka w Warszawie

piersza wizyta u gina.. ale pytania inne P

Polecane posty

Czesc :) Mam pytanie o dobrego ginekologa w Warszawie-kobiete;), który mnie przyjmie w ramach NFZ. I kolejne pytanie, co powinnam zabrac na te wizyte? z dokumetów? Aby zalozyc karte u specjalisty? ;)

up :)

Gość dowód i legitymację studencką

Gość Delfenka
Nie jestem z Warszawy, więc nie odpowiem na Twoje pytanie. Ale powiem Ci coś może nie na temat. Rozumiem, że się wstydzisz ale mężczyźni-ginekolodzy są są o wiele delikatniejsi i uważniejsi. Przełam stres idź do mężczyzny. Dziewczyny tu dużo o tym pisały. Oczywiście zdarzają się kobiety ok, ale jakoś rzadko. Ja zawsze zawodziłam się na damskich ginekologach. Nie rozumiem tego, ale tak jest. Dokumenty jak do każdego innego lekarza, policz i zapisz sobie na karteczce jakiej długości miałaś cykle w ciągu paru ostatnich miesięcy, zastanów się jak długo przeciętnie trwa twoje krwawienie miesiączkowe, bo może o to pytać, jak chcesz o coś go zapytać to też zapisz sobie na kartce bo w gabinecie może Ci się zapomnieć. A tak będziesz miała ściągę. Przy zakładaniu karty (lekarz lub pielęgniarka zależy kto to będzie robił) spyta czy współżyłaś, czy rodziłaś, czy miałaś jakieś poronienia. I nie bój się to nic strasznego.

Tylko tyle? :D na pewno? dziekuje bardzo :):):)

Gość tak na pewno tylko tyle
:)

Gość tylko tyle
z dokumentów to samo co do kazdego innego lekarza

dziekuje jeszcze raz :D Troszke zakrecona jestem, przyznaje :D Poza tym to pierwszy lekarz, do ktorego ide jako studentka :D