Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konwalijka.

Brzydkie dziewczyny!Przestańcie śmiać się z ładnych.To nie podbuduje wam ego.

Polecane posty

Od razu mówię że to nie jest do wszystkich, wiem że nie każdy ma same kompleksy. Ja nauczyłam się zmagać z wrogimi docinkami ,które za sobą słyszę. Brzydulki: obrabianie tyłka ładniejszym nie wzmocni was , niestety. Moze jakaś terapia? Ps: dzisiaj spotkała mnie taka sytuacja: brzydka dziewczyna powiedziała do drugiej: Spójrz na nią (czyli na mnie). I ta jedna się zaśmiała ale jej koleżanka nie--nie wiedziała z czego . Żałosne czy ktoś ma podobne doświadczenia?

Gość oj dziewczyno
nie wiesz że nie sam wygląd się liczy?

Gość cvcx
"nie wiesz że nie sam wygląd się liczy?" a co to ma do rzeczy? :D

Gość głupie dziewczyny
przestancie śmiać się z inteligentnych. To nie podbudowuje wam ego.

ale o co ci chodzi dziewczynko? :D jedyne co zrozumialam to to, ze nalezysz do tych ładnych, tak? :D

ama leta? jestes alfą i omegą? celowo założyłam ten topik, bo chciałam w ten sposób zobaczyć kto się oburza. od razu wiadomo że brzydkie dziewczyny nie pozostawią tego tematu bez odzewu. :) miło mi.

Gość would you
Po co ta zlosliwosc, skoro dziewczyna ma racje? Owszem, smieja sie z lalek Barbie, kto by sie nie smial. Ale wszystkiego nie da sie podpiac pod takie wyjasnienie. Sama bylam po dwoch stronach barykady - przez cale liceum naprawde bardzo brzydkie kaczatko, a na studiach na nowo sie odkrylam, zmienilam sie bardzo - nie tylko wewnetrznie, ale i zewnetrznie. I pamietam, jak ladne dziewczyny wywolywaly u mnie smutek i zawisc. A teraz to ze mnie niektore dziewczyny sie smieja i probuja za wszelka cene zrobic ze mnie glupiutka laleczke. Nie ubylo mi wiedzy czy inteligencji, a jakos wczesniej nie wzbudzalam takich reakcji. Dobrze wiem, co o tym myslec.

ze mnie nikt sie nie smieje moze macie papier toaletowy przklejony do tyłka albo szpinak na zębach? ej tam Konwalijka - macham Ci z mojego krzesełka, widzisz mnie?

no właśnie. ja nie jestem lalką barbie , bo wiem jak takie dziewczyny wyglądają. chodzę w normalnych ubraniach,ale rzucam się w oczy mam ładną twarz i taką tajemniczośc w sobie. w zadnym wypadku nie ubieram się jak laleczka,nie lubię takiego stylu. would you -- 🌼

Gość widac ze głupia nzaklada tema
ty by sobie podbudowac ego. milo mi :)

i co w zwiazku z tym? (ta konkretna sytuacja), skoro slyszalas - zareagowalas jakos? (oprocz zakladania topicu)? serio pytam :)

Gość dorotka...
ale macie zajęcie--- dogryzać sobie wzajemnie na necie, wszyscy na dwór przewietrzyć troche te zapleśniałe móżdżki !! :D już! bo wam się guzy DUPY zrobią od ślęczenia bez przerwy na necie. pozdro!

nazywanie kogoś brzydulą jest po prostu bezczelne wiesz moja droga...może zamiast siedzieć i wypisywać że jesteś piękna :D wzięła byś się za naukę.:P

Gość hmmmmmmm......
Czyli jednak miałem zawsze racje ładniutkie a głupiutkie.Lepsze te już według ciebie ''brzydulki''mają chociaż dobrze w głowach poukładane.Według ciebie brzydka a dla kogoś piękonośc.

Gość milenkaaa188
Sama prawda! ide ulica a slysze "o boze" , "o jaka ku..." czysta zazdrosc...ja sie nie przejmuje komentarzami.

Gość milenkaaa188
A czemu nie krytykujecie tych ktore to zaczynaja??????? Czlowiek ma prawo oceniac drugiego na glos i przez pryzmat ubioru i wygladu?????????? Ja uwazam ze NIE.

Ja raz byłam w sklepie z ubraniami (Zara) i tam szła taka dziewczynka 15-16letnia, bardzo ładna, ładnie ubrana (chociaż trochę jak debil, bo miała torebkę-samochodzik w ręku) i szły jeszcze 2 takie małolaty, które jak zobaczyły tamtą to się zaczęły śmiać :/ to akurat było żałosne, bo było widać, że by chciały tak wyglądać :P Najczęściej się śmiejemy z osób, które \"myślą, że sa piękne\", nawet jak są ładne, to to widać, że taka osoba się uważa za piękniejszą od innych i myśli, że super wygoląda. Pewnie nalezysz do takich osób, bo inaczej byś nie założyła tego topicu :/ Nikogo nie wkurza ładna ale skromna dziewczyna :/ A ty jestes głupia i każdy chce ci to uświadomić :/

bo brzydkie dziewczyny sa nikim nie maja nic co przyciagnie facetow, dlatego ublizanie innym to ih jedyna rozrywka

Gość hahahahahaha
To prawda znam kilku Jacków i każdy to pasztet!!!widac tak mają

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja tez byłam tzw brzydkim kaczątkiem. w podstawówce mniałam w klasie panienki milutki e dla pani nauczycielki,a "prywatnie" bardzo lubiły komus zaszkodzic, zroić przykrosć. potem ja wyszłam ze swojej skorupy, zaczęłam dbac o siebie, ale nigdy nie będę taka wredną lalunią. NIESTETY WCIAŻ SPOTYKA SIE TAKI STEREOTYP, ZE ŁADNE DZIEWCZYNY SĄ WREDNE LUB GŁUPIE. NA PRZYKŁAD: MOJA KOLEZANKA MA BAAARDZO KRZACZASTE BRWI. CIĄGLE NA TO NARZEKA, WIĘC POWIEDZIAŁAM JEJ, DLACZEgo sobie kilku włosków nie wyrwiesz. Odpowiedziała: bo ja nie jestem TAKĄ dziewczyną , zeby brwi wyrywac... przepraszam za duze litery, caps mi się włączył, zauwazyłam dopiero terz a nie chce mi sie przepisywac;)

Ostatnio na basenie w wodzie niechcący kopnęłam jakąś małolatę, powiedziałam przepraszam, a ta z kumpelami wybuchnęły takim śmiechem jakbym powiedziała jakiś dobry kawał, nie wiem:) Do tej pory nie wiem o co chodziło:)