Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichutenka marysia

GLUPI SEN-SEKS Z OJCEM MOJEJ KOLEZANKII!!!!-CO MOZE ZNACZYC?

Polecane posty

Gość cichutenka marysienka
az mi glupio jak to pisalam ,ale chyba masz racje STONKO- moze mi brak fizycxznej milosci z moim ukochanym?

Gość cichutenka marysia

Hej, moje sny sa bardzo wyraziste, dobrze je pamietam i przezywam fizycznie... obudzilam sie w nocy dzis bo...jeczalamn !!!!!!!! Snil mi sie ojciec mojej kolezanki z podstawowki, i ja z nim uprawialam seks!!!!! Ten pan jest starszy, mily ale od kilku lat go nie widzialam bo mieszkam za granica. Skad wiec ten glupi sen?? /moze brak seksu w rzeczywistosci, bo z moim chlopakiem jestesmy na ,,diecie,, od 3 tygodni z racji braku miejsca.../ Ps. dodam, ze nawet w tym snie bylam zaskoczona ze ,,to cos,, bylo duze i wypelnialo mnie i czulam sie spelniona.../ moj facet nie ma takiego / Prosze o interpretacje snu... bo nigdy cos takiego w zyciu mi sie nie przysnilo.

Gość cichutenka marysia.
prosze o powazne odpowiedzi.

Gość cichutenka marysia.
..

Gość oznacza
ze niepowinnas zabierac termosu do lozka a wtedy interes chlopaka bedzie znowu na 1 miejscu ;)

Nic nie musi znaczyć. Po prostu masz ochotę na seks. Mi się dziś śniło, że jadłam obiad z perkusistą Foo Fighters, obudziłam się głodna, ale wątpię czy miało to dużo wspólnego z tym facetem. Lubię ich muzykę, ale nie przesadzajmy :classic_cool:

Gość uuuuuuuuuuppoo