Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_x_

Czy to prawda,ze duze dzieci rodza sie wczesniej?

Polecane posty

moj syn mial 4000 g i urodzil sie w 37 tygodniu a corka 4050 i w 42 tygodniu przenosilam 8 dni tak ze chyba nie ma regoly na to

Moja Malenka ma juz 58 cm i 4200 wagi,lekarz mi powiedzial,ze wczesniej przez to urodze....hmm

Niestety nie :) mój Kubala również był duży bo ważył 4200 g i miał 57 cm a urodził się w terminie. Lekarze dawali nam czas do 15 sierpnia :P

chyba nie ma takiej zależności. Moja bratowa urodziła swoje dwie córeczki (jedna 4,5 druga prawie 5 kg) dokładnie w wyznaczonym terminie. Moja 4 kg kruszyna też przyszła na świat terminowo.

moj brat wazyl prawie 5 kg i urodzil sie wczesniej ale ledwo miescil sie do inkubatora

moj syn wazyl 3 kg i urodzil sie w 37 tyg wiec nie ma reguly

Moj syn ważył 4440 i mierzył 61 cm i ur.Go po terminie jakies 3 tyg.Mogłam ur.wczesniej,w 7 m-cu ale dali mi jakiś lek który temu zapobiegł. Rodziłam prawie 18 lat temu.

Córka już miesiąc przed terminem była \"wymiarowa\" tzn. mierzyła 3400 gr cały miesiąc myślałam że urodzi się wcześniej a ona urodziła się 3 dni po terminie z wagą 4200 gr i 58 cm. Syn urodził się 2 tygodnie przed terminem z wagą 3350gr i 54 cm - więc nie ma zasady.