Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yy

CO KUPILISCIE DLA RODZICOW???

Polecane posty

Gość yy

CO MOZNA KUPIC ZA MAX 40 ZL?? (

jakieś beznadziejne w tym roku prezenty robię:o dla mamy i teściowej- jedwabny szalik dla taty i teścia- kubek ze zdjęciem chyba zapadam na regularną słabość mózgu:o

Gość jaktotak*
Mamie kupiłam golf, a tacie... znicz :(

Gość tampon
Flache RUMU

Gość yy
piszecie po prezentach ktore kosztua wiecej niz 40 zl :( co moge kuoic w tej cenie?

Mamie kupiłam piękny szlafrok z Gorseterii 130 zł miękki jak puszek i delikatną koszulkę satynową 90 zł do spania.Zaszalałam, ale niech się poczuje królewsko choć w póxniejszych latach zycia. a do 40 zł mozna kupic juz w propomocji krem Loreal Revitalift (zalezy w jakim wieku jest mama) lub tez w marketach w propmocyjnych zestawach kosmetyki inne, puzderko na quelle.pl (pudełko na biżuterię 39,90). ladne z pozytywką nawet:) którą bym osobiście usunęła, ale co tam:)

zaparzacz do kawy...to jest taki dzbanek i siteczko, zeby fusiki nie lecialy. na allegro za 29 zl - dla tesciow. rodzicom - czajnik srebrny i pelno kosmetykow...kremy, zele pod prysznic, deo w kulce itp.

Gość tak naprawde
masazer dla tesciowej full opcja z nagrzewaniem i wibracja do wszystkiego 35 funtow

primo- nie napisałaś/eś czy na głowę,czy na parę, a secundo- ludzie ci podpowiadają- ja jeszcze proponuję jakąś fajną książkę, ładny album na zdjęcia ewentualnie- jak już kompletnie nie wiesz co to idź do jakiegoś marketu i na pewno znajdziesz jakieś zestawy kosmetyków powodzenia

Gość butki
ja tacie kupilam Biovital- do tego gratis kubek i ladna torebka:) a mamie krem i zdjecie moje i mojego brata w ramce:D

mamie kupiłam świeczkę zapachową w kształcie lampki nocnej, ładny perfum i komplet bielizny:) troszkę zapłaciłam ale to święta no nie? ;)

my z siostra sie zlozylysmyi mamiekupilysmy dvd ale to tak mijn. 3x wiecej niz te 40zl a tak do 40zl to cos do kuchni mozesz kupic dlamamy