Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FreeFalll

czy wiecie jak wygladaja byle kobiety waszych facetów?

Polecane posty

Gość FreeFalll

Bylyscie, jestescie ciekawe jak wygladają? prosicie o zdjecia ?

Gość koniecznie prosimy o nagie

ja wiem jak terazniejsz amojego byłego wygląda... jakieś 30kg wiecej ode mnie :):)

Gość ja widzialam
na zdjeciach tylko;)

Gość 30 kilo wiecej
ale i tak cie rzucił wiec co sie głupia cieszysz?? na 100% jest inteligentniejsza i mądrzejsza. Kobiety sa naprawdę głupie i puste.

Gość nie miałam czego widzieć
ja byłam jego pierwszą dziewczyną i ostatnią :)...teraz jestem jego żoną :)

znam osobiście ex swojego faceta, jest całkiem do rzeczy ale fakt, wyglądam lepiej od niej, choćby z racji wieku

Gość elizunia
ja wiem jak wygladaja i uwazam ze jestem najladniejsza ;) heeh wiem ze nie zaksromnie to brzmi ale tak uwazam i jego znajomi i on sam tez..jego byla ma ciemen wlosy albo farbuje na rudo..dziwny nos;/male cycki, piegowate ramiona, krzywe zeby na dodatek teraz przytla troszke..ale wyglad tam nei wazny..ona poprostu byla glupia;/zero perspektyw same imprezy w glowie..a gdzie szkola?praca?

Ja nie wiem jak wygladaja byle mojego tym bardziej ze przede mna nie mial bardzo powanego zwiazku. jego najdluzzsza znajomosc trwala 8 mies i ta dziewczyna potem wyjechala.

Gość elizunia
moj swoja byla nawet nie kochal kiedys byl oczarowany ale minelo po 2 latach pozniej przywyczajenie..nawet mus ie bzykac jej nie chaialo i nie zalezalo mu na niej zabardzo..ona plakala prosila a on i tak mial ja w dupie..pozniej go zdradzala a jemu i tak to zwisalo bo nie intereswoala go juz ale jescze niby byly ze soba wkoncu ja odpulil spkowal rzeczy i nara

jesteśmy małżeństwem od 52 lat:)

jak już chcesz wiedzieć podszywaczu to prawie od 5 lat..

tak wiem wiem także jaka była nienormalna i jakie przekleństwa potrafiła wymyslic dzwoniąc do mnie na kome o 4 rano :O

Gość rybkaplumka
elizunia piszesz to z taka duma... czekaj 2 lata to samo Cie spotka buhehhe

Gość no ja wiem wiem
Widzialam zdjecia jego byłych, byly różne niektóre brzydkie niektóre bardzo ladne. Ostatnia bardzo ladna i co z tego? Dla mnie może byc ona ładniejsza, dla niego ja.... Ważne że jest ze mną a nie z nią. Chociaż.... jak zobaczyłam jej zdjecie to przez pare dni czulam się nieswojo, wolałabym chyba nie widzieć...

Gość elizunia
ta byla mojego uwaza siebei za pempek swiata ze jest boska sexowna itd itd wiem od wspolnych znajomych ze mnie uwaza za paszteta hehehe a mi sie smiac chce z tego bo dziewczyna sama nie wie ze z nia jest cos nei tak..podobno od zawsze byla w sobie zadufana zreszta kurna idiotka po podstawowce nawet nei wiadomo czy lo skonczyla bo jej sie imprez chcialo;/ wykorzystywala go na hajs..bo sama nie chaial parcowac..e szkoda gadac teraz ma aniola:)

do 30 kilo wiecej! Ja Go rzuciłam:Pi cieszyć się nie mogę!? Po czym śadzisz, ze obecna jest 100% ode mnie inteligentniejsza? Możesz mi to wyjasnic ?

nie znam i nie chcę, bo niepotrzebne mi to. obecna mojego ex znam, co prawda raczej z widzenia, ale wydaje się sympatyczna. cieszę się, bo życzę mu tego co najlepsze.

Gość elizunia
moze ktos jesczze poobgaduje z nami była chlopaka albo obecna bylego ?;)ulzyjmy sobie;)

Gość rybkaplumka
elizunia Ty sobie chcesz ulzyc? facet mowi Ci ze nie chcial nawey swojej dziewczyny juz bzykac a Ty sie cieszysz oj glupia..poczekamy zobaczymy co zrobi z Toba;]

Gość elizunia
ty no wiem ze to nie jest dobre podjescie itd itd ale ten topik jest z malym przymruzeniem oka;) ja tu nei przezywam tego jakos strasznie i sie nie podniecam ale mozna czasem pogadac w ten sposob wyrzucajac z siebie jakieg glupoty a nie koniecznie rokminiki filozoficzne na jakies tematy...tylko poprostu byla mojego byla do dupy ja jestem lepsza od to pozdrawiam i nie bierz tak wszystkiego do siebie i nie oceniaj ludzi tak szybko:)

Gość ja też wiem
jak wyglądała, miałam nawet nieprzyjemność poznać oboje się zastanawiamy co w niej widział... ale czasems ię ktos wpakuje, że ciężko się wypakować, przynajmniej pozornie, bo tak naprawdę im szybciej tym lepiej a jak wyglądała? ciągle na diecie, bez efektów, twarz zupełnie nijaka, wyraz zawzięty, zero usmiechu, zero błysku w oczach, niezadbana - za to mniemanie o sobie miała jak mało kto nigdy nie pojmę na jakiej podstawie :o komentarz rodziny i znajomych jak ja zostawił : "no wreszcie!" :D

Gość elizunia
no wlasnie mojego rodzina tez odetchnela:) nawet jej czasami nawciskali jak jej odwalalo jak sie dowiedzialam bylam w szoku ale to tylko o niej swiadczy

Wiem jak wygladala, ale co z tego? Teraz jest ze mna, a nie z nia i to, ktora z nas ma wiecej kilogramow, nie ma zadnego znaczenia. Porownywanie sie z innymi uwazam za bezsensowne, zwlaszcza, ze mezczyzna moze odejsc do obiektywnie brzydszej od nas dziewczyny, ktora jest jednak ujmujaca pod innymi wzgledami.

Gość elizunia
oj wiem wiem wiem ja tez tak uwazam poprostu ani jemu tego nei pwoiem ani nikomu bo to zaglupia by rozmowa byla i temat wiec tu sobie pisze jaka to ja jestem extra a ona beznadziejna tak poprostu nie przywiazujcie prsze do tego zbyt wielkiej wagi to bardziej dla smiechu jest

Byłe mojego ex były dość charakterystyczne: pierwsza starsza od niego o dwadzieścia parę lat /matka kolegi/, druga kompletna wariatka - od skrajnej depresji do skrajnej euforii, trzecia bardzo ambitna dziewczyna z obsesją ślubną /tekst roku \"wolę być rozwódką, niż starą panną\", sama się oświadczyła i na dodatek od razu kupiła obrączki!/ :D Byłe obecnego faceta całkiem fajne - jedna trochę młodsza ode mnie, druga trochę starsza, w sumie mamy sporo wspólnych cech fizycznych i psychicznych. Zawody też uprawiamy podobne. Widać mój mąż lubi ten typ :classic_cool:

Gość elizunia
ja np zwrocilam uwage ze przyciagam (niesiwadomie) osoby ktre maja problemy z depresja..chyba kazdy moj byly mial cos z tym wspolnego

Byla mojego faceta widzialam tylko na zdjeciu. Bardzo ladna dziewczyna i z tego co wiem to sympatyczna. Mamy takie samo imie :D

jestescie beznajdziejne mam nadzieje ze wy tez kiedys bedziecie do dupy i nie milym wspomnieniem a wasz facet bedzie sie z was smial i zadawal soie pytanie dlaczego z nia bylem:classic_cool: