Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest w ogóle możliwe

jak podnieść poczucie własnej wartości i wiarę w siebie?? jak , no jak???

Polecane posty

:O

Gość poczytaj
Potęgę podświadomości

Gość No cóz
Twoja moc jest w Tobie:)co jak???

właśnie też ciśnie mi sie na usta \"Potęga podświadomości\" niesamowita książka, potrafi wiele w życiu zmienić

Gość No cóz
Kssiazka ksiazka ale trzeba sie tego nauczyc:)

Gość święta tuż tuż...
ja pomimo swoich komplesków, mało ich mam ale mam, to mam duże poczucie własnej wartości...bardzo często motywuję innych i ostatnio nawet z pozytywnym skutkiem...najważniejsze to wiedzieć, że wszystko zależy od Ciebie, im więcej dla siebie zrobisz tym lepiej dla Ciebie...nikt nigdy nie zadba o Ciebie tak jak Ty, a żeby robić to jak najlepiej to musisz uwierzyć w siebie i w to co potrafisz...znajdź w sobie coś z czego możesz być dumna, co sprawia Ci przyjemność, doskonal się w tym i bądź najlepsza, miej sporo ambicji...no i pokochaj siebie:)))

Gość No cóz
Ojoj jaki wykład:)to przeciez oczywiste co piszesz nie wyobrazam sobie że mogłoby być inaczej pozytywne myslenie i afirmacje przede wszystkim:)

Gość święta tuż tuż...
dokładnie, dużo daje pozytywne myślenie...to co napisałam powyżej wypracowałam sama bez pomocy książek...pomomo tego, że życie miałam troszkę cięzkie kiedyś to sama do tego doszłam i jestem dumna z siebie i z tego co osiągnęlam...czasem mam doła ale na innym tle, ale generalnie dochodzę do wniosku, że to trzeba znaleźć samemu w sobie...

Gość wszystko może byc przyczyną
kazdy ma kompleksy i jakieś słabe strony, ważne by znaleźc swoje zalety, uświadomic je sobie i na nich się koncentrowac nikt nie jest doskonały, jesli w ten sposób spojrzymy też na innych, łatwiej będzie nam zaakceptowac nas samych, takich jakimi jesteśmy, zazwyczaj im człowiek starszy tym bardziej siebie akceptuje i nie przejmuje sie duperelami, które go dręczyły za młodu

Gość żebym to ja wiedziała...
Ja mam z 50 kompleksów związanych z wyglądem, jedna wielka tragedia. Trochę pomaga zakochany facet ale przydało by się zwiększyć pewność siebie... Nie umiem :(

Witam Was 🌼 Dzięki za wypowiedzi:) Jeśli chodzi o książkę, Potęga podświadomości to czytałam ją. Jak Ktoś tu trafnie powiedział, że należy to "przełożyć na życie" a to już gorsza sprawa :O Heh, najgorsze jest to ,że tyle osób mi mówi,że jestem mądrą, miłą i niebrzydka osoba,,.. no ale ja swoje.....

Gość No cóz
Pewnie nie jestes gotowa na lepsze życie i musisz sie sciagac w dół:(to sie nazywa autodestrukcja:)

Gość BT
Gdzie można dostać te książke Potęga podświadomości