Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaDiskusji2002

Od was Kobiet jak ma facet to zrozumiec, przetlumacic

Polecane posty

Gość DlaDiskusji2002

Mam tylko pytanie dla was Kobiet. Czy wy jako kobiety rozumiecie jak niektore kobiety moga pracowac jako "pani do towarzystwa", prostytutki ? Niektore tlumacza ze to im nic nie boli, naprawde nie szkodzi itd. Czy to jest prawda wedlug was ? Czy to sa po prostu glupie dziewczyny, brakuje im uczuc, czy sa skrzywdzone osoby ? Dla mnie Kobieta to ma w sobie cos najpiekniejszego, moze stworzyc dzieci i wogole jak mozna z siebie zrobic cos takiego ochydnego z czegos pieknego ? Prosze o zdanie od kobiet na kobiety, wyjasnic to dla nas facetow ?

Gość DlaDiskusji2002
gdy ludzi ogarnia świąteczny szał zakupów udaję się do najbliższego hipermarketu , gdzie niczym gazela hasająca po afrykańskiej sawannie wskakuję do wózka na zakupy i z umiejętnościami Michaela Schumachera pokonuję alejki między regałami do momentu gdy nie dotrę do działu rybnego gdzie wskakuję na ladę z karpiami i udaję jednego z nich w oczekiwaniu aż mnie ktoś kupi :classic_cool:

Gość gdyby nie było
"popytu" to i podaży by nie było :P Sami się do tego przyczyniacie

Gość hfdsd
wiesz ja tez tego nie rozumiem. ja bym tak nie mogla. juz bym chyba wolala umrzec niz pracowac jako prostytutka :o dla mnie to jest nie do pomyslenia, dla mnie takie osoby maja cos nie tak z psychiką... no ale to tylko moja opinia :)

Jak by to powiedzieć ... osobiscie nie mam nic przeciwko paniom do towarzystwa itp, pod warunkiem ze są to piękne, zadbane kobiety a nie typowe \"prostytutki\" ... nie wiem jak to wyjasnic ale lubie takie klimaty, kiedy facet przychodzi do wielkiego domu pelnego pięknych kobiet, ktore się nim zajmują :P

Trzeba tez zrozumieć ze wiele kobiet pracuje dla pieniedzy, lub z przymusu.Ale jest tez pewna częśc ktora poprostu lubi swoją pracę :)

Gość DlaDiskusji2002
Rozumiem ze to jest trudno do diskusji. Ale tak samo jak moge jako facet odpowiedzic na wielu pytan ze wzgledu faceta to tylko chcem znac wasze opinie. Wiem ze chodzi ogolnie o pieniadze ale zgodze sie trzeba miec cos z psychika. Ale fakt ze kobiety sa bardziej wyborcze gdzie chodzi o partnerow i wogole, to jaka zmiana myslenia i przestawienia mentalnie zeby wyprawiac seks z roznymy facetami. Co taka kobieta musi przechodzic ?

Gość hiba taaak
Kurwa kurwie łba nie urwie

No wlasnie tego nigdy nie pojmę ... co czuje kobieta do ktorej przychodzi starszy pan,kompletnie nie atrakcyjny, opowiada o swoich zachciankach a Ona musi je spelnić :O

Gość hiba taaak
A jak ten sam starszy Pan kupuje śledzia w rybnym, to sprzedawczyni musi mu go podać chociaż sama nie przepada za śledziami..

Gość hfdsd
mi nawet jakby duzo placicli to bym nie mogla tego robic. mam szacunek do wlasnego ciala i to jest wazniejsze niz pieniadze. a takie kobiety sa dla mnie kims niegodnym szacunku. zreszta faceci, ktorzy korzystają z takich uslug rowniez :p

Gość vcbb
Co to znaczy z przymusu :o nie ma czegos takiego jak przymus zostania dziwka :/ swoja droga, gorszy typ to bezplatna dziwka, ktora mozna spotkac w pubach czy klubach. Nie dosc, ze jest taka sama jak prostytutka, to jeszcze kasy za to nie bierze.

Gość hiba taaak
A dlaczego jest taka sama jak prostytutka skoro kasy nie bierze?

Gość hfdsd
nie ma sensu zawracac sobie glowy takimi kobietami. autorze topiku ty na pewno trafisz na dobra, porzadna kobiete, czego ci zycze :) 🖐️

Gość facet chce podyskutowac
a ty definitywnie konczysz rozmowe i mowisz ze nie warto o tym gadac :O

Gość hfdsd
ja mysle, ze są ciekawsze tematy do rozmowy :o :p

Gość DlaDiskusji2002
Macie racje, sa ciekawsze rzeczy, przeczytalem cos na Onet.eu dziszaj i jak zawsze komentarze byly pozniej za i przeciw. Znowu przerazajace komentarze jak ktos ich moze dalej czytac. Wiekszosc to klucenie o dziewczyny za granica itd. i dziewczyny ktore popieraja, dziwne i chcialem upewnic sie ze to nie mniejsza czesc ludzi ktore widzi to cale jako cos primitywnego i wogole chore.

Gość albo prosciej - FAKE
"Co to zanczy z przymusu? Choćby kobiety sprzedawane jako żywy towar " za duzo ogladasz filmow sensacyjnych, programow typu Uwaga i czytasz gazet typu Fakt. Te dziwki z odlotow tez sa sprzedawane jako zywy towar?

Tak się składa że wogole nie oglądam filmów sensacyjnych i żadnych tego typu programów :P Ale za to znam doskonale sytuacje na świecie :) Nie napisalam ze wszystkie prostytutki robią to z przymusu -> naucz się czytac :)