Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepan z orzeszkiem

plaski brzuszek i piersi z miseczka D - idealna figura dziewczyny

Polecane posty

szkoda, ze malo jest takich dziewczyn i zazwyczaj jak ma wieksze piersi to bardzo czesto jest gruba a jak jest szczupla to ma malenki biust :-(

Gość byłam jędzą...
szkoda, że nie każdy facet wygląda jak enrique iglesias... przeważnie kazy ma już samą twarz do niczego :P

dlaczego ograniczone ? wy chcecie wysokich bogatych to my nie mozemy tez wybierac kogo chcemy ?

Gość ja mam płaski brzuch
a miseczkę E, ale pewnie dla ciebie taki biust byłby mały🖐️

Gość szczerze wątpie
oj nie tak do końca idealna. Mam 64cm w talii, miseczke D a mimo to daleko mi do idealu. Walcze z udami -53cm... Ale ćwiczenia potrafia zdzialac cuda ;)

A ja mam dokładnie 60cm w talii, ale tyłek mam okrągły, tak że spokojnie mam na czym siedzieć:P W udach te 53cm pewnie tez by się spokojnie znalazło:)

Gość jklert
dla mnie wielkosc piersi nie ma prawie znaczenia . WAzne jedynie zeby miała miseczke przynajmniej B . Biust A to jednak za mało.

Gość jklert
ale tyłek mam okrągły, też mam taki .

jklert - cos w tym rodzaju, to przeciez zwyczajna zadbana dziewczyna ;-) wystarczy dbac o siebie to ma sie plaski brzuszek :-)

Tak, tak ale wy w ogóle nie wiecie, co to jest miseczka:D T nie jest określenie wielkości biustu:O:O:O Gdybyś mnie zobaczył, to bys mi dał najwyżej B, a ja nosze miseczkę E. Bo mam 84cm w klacie, ale pod biustem mam już tylko 66cm, więc różnica jest spora. Ale w świadomosci mężczyzn nie ma czegoś takiego jak 60E, 70B, 80A. Bo wy potraficie zauważyć tylko to, ze A to mały biust, D- duży, a E to mleczarnia. Tyle, że np. 100A miałoby większą miskę niż 70D:O Więc po co się wypowiadacie na tematy, o których nie macie pojęcia?:O

Gość jklert
Więc po co się wypowiadacie na tematy, o których nie macie pojęcia masz racje , ale potrafimy stwierdzić jakie piersi sa male a jakie duze . A kobieta z linku jaki dałem ma duże piersi . Nie wiem Czy to DD CZy E , ale sa spore .

Gość jklert
i z pewnoscią nie są to B czy C . Chociaz sie nie znam to jest to przynajmniej DD albo wiecej.

Gość byłam jędzą...
każdy gada o takich rzeczacha potem zakochujemy się w kimś z małym biustem czy z chudą klata :p ja zawsze mowilam W ZYCIU CHUDEGO FACETA !! a teraz? dalabym sie pokroic za kolesia 1.80 i 64 kg..tak go kocham :(

Po pierwsze ta kobieta wcale nie ma płaskiego brzucha;) Zero mięśni, taki miękki i rozlany, po prostu dość szczupły, jak na jej figure, ale nie płaski brzuch. Po drugie te cycki to nieco jej zwisają:O Za 10 lat będzie porażka. Po trzecie-płaska dupa. Po czwarte- widać, ze za dużo nie ćwiczy, bo ogólnie ma mało atletyczne ciało, a ja takich wychodzonych i długich lasek bez żadnego mięśnia nie trawię. I takie szybciej się starzeją. po ostatnie- jak cię interesują jakieś rozbierające się w necie qrwy, to powodzenia:D🖐️

Nieważe jaka miseczka i jakie tam numerki. Kogo to obchodzi. Ważne żeby było za co chwycić i co possać jak najdzie ochota.

Gość jklert
do ja mam płaski brzuch - Poczytaj opinie facetów przy tej kobiecie z linku to ci szczeka opadnie.

Gość jklert
wiec wklejam niektóre uuuu ;P az milo poogladac Mezczyzna to gorsza, niedorobiona wersja kobiety i np. tu to widac. dziewczyna na 5+ ! ! ! mniam to jest cudo! SUUUUUPER,szkoda że nie jestem facetem.schrupała bym ją,mniam,mniam fajnie zrobiona !!!!!!!!!!!!!!!!!:

Gość szczerze wątpie
płaski brzuszku- przesadzasz. Kobieta ma fajną figurkę (fakt, ze troche ćwiczeń byłoby ze skutkiem in plus na zdrowie) ale ta kobieta ma też ładna buzię i śliczne oczy. Ps. jestem heteroseksualna kobieta ale oceniam obiektywnie ;)

do \"ja mam płaski brzuch\" Ciekawe skąd w Tobie tyle jadu- dziewczyna z linka wygląda bardzo ładnie i jest wyjątkowo zgrabna. Jeśli uważasz, że nie jest atrakcyjna to ciekawe jak reagujesz na 95% kobiet chodzących po ulicach- z pewnością musi być to dla Ciebie traumatyczne przeżycie. A to że ta dziewczyna nie ma zarysowanych mięśni, na pewno nie stanowi o jej braku atrakcyjności, jest proporcjonalna, zgrabna i bardzo kobieca. Biust też ma przecież bardzo ładny- przy tym rozmiarze trudno żeby sterczał jak piłka- musiałby być wypełniony helem :)

Właśnie- fajnie zrobiona:O Szkoda czasu na dyskusję z małolatami. Gdybyś byl normalny, to bys sobie w realnym życiu znalazł taką laske, jaka Ci odpowiada i byś chodził z erekcją od samego spojrzenia na nią:) I wiem, o czym mówię. Ale jak wolisz walić konia do "zrobionych" lasek sprzedających dupę w necie, to kto ci zabroni?:D Tym lepiej dla kobiet:) Poza tym zrobić się potrafi każdy. Ale życie to nie tylko puder, tipsy, zawsze uczesane włosy i wydepilowana cipa. Jak jestes tak płytki, że szukasz "zrobionej" lalki do zanurzenia fiuta, to możesz się kiedyś za późno obudzic i być nieszczęsliwy. Zwłaszcza jeżlei sam nie wyglądasz tak: http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/D20060403/37_812492012_keanu_reeves_5_H135213_L.jpg :)

Gość umci
ja mam płaski brzuch dlaczego jej zazdroscisz?

Gość nie podoba mi się taka uroda
u kobiet, tzn, wielkie, otłuszczone, wiszące piersi, tendencja do tycia w brzuchu i płaski tyłek, chude nogi, bo postarza kobiety, sprawia, że wyglądają ociężale, grubiej niż powinny i do tego wygląda to karykaturalnie. Takie cycki kojarzą mi się ze stara matroną. Młoda kobieta powinna mieć jędrny, okrągły, wystający, ale do tyłu, a nie na boki, tyłeczek i sterczące, okrągłe, nie za duże piersi. Najlepiej z małymi sutkami.

Gość umci
tobie sie nie podoba , bo jesteś kobietą , ale mezczyzni lubią duze piersi.

Gość nie podoba mi się taka uroda
:D mężczyźni tez lubią małe piersi, średnie i duże, gusta są różne. Ale oczywiście możesz wiedzieć lepiej niż sami zainteresowani, co im się podoba

pierdolicie jakbyście się szmat nażarli...jeżeli kobieta ma duży biust to nie jest możliwością żeby trochę nie obwisał...to co ma lewitować?...niektóre dziewczyny mające malutkie cycki mają bardziej obwisłe niż te mające duże...

Gość byłam po czarnym nickiem
ja taka jestem :P raczej faceci wola miseczkę B :(