Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

DZIEWCZYNY, URATUJCIE MOJA GLOWE. POTRZEBUJE 100 OSOB

Polecane posty

Pewnie powiecie ze to prowokaja, ale tak nie jest :( Glupia jestem ui tyle, dlatego prosze Was o pomoc. Zalozylkam sie z przyjaciolka o to, ze znajde 100 osob, ktore zarejestruja sie na tej stronce http://www.prizpass.pl/index.php?ref=zanetkaa Ona jest maniaczka i ciagle na niej przesiaduje i znalazla 20 osob, wiec chcialam jej udowodnic ze moge wiecej. A zalozylysmy sie o o to, ze jak nie znajde to gole se na lyso. Ranyyyy, ona zawsze dotrzymywalam slowa o jak przegrywala zaklad to realizowala kare. Blagam Was, zarejestrujcie sie, pomozcie

Gość gthrh6utytutu
ale sciema :D

Gość juz pedze
sie rejestrowac!! :o

Gość ja sie zarejestrowalam
ciesze sie jesli moglam w jakis sposb pomoc :)

Dziekuje slicznie. to mam juz pierwsza osobe. kochana jestes :* najgorsze ze jescze mam miec 99 :(

Gość denerwuja mnie te
linki referecyjne :P

dziewczyny, a czy aktywowoalyscie maila maila, ktory Wam przeslali?? Bo tzreba jescze wniego kliknac ;/ Bo na razie nie pokazalo mi zebyscie sie rejetrowaly i nadal mam 1 osobe :(

Gość co lubie nie wymysla
heh to nie zaden zakład tylko laska dostanie grubą kase za to :o nie dajcie się nabrac:o! kurwa co ludzie nie wymysla Oo I jaka sciema ze " sie z kolezanka zalozylam":D:d:D:D

Przyznam ze nie wiem o co chodzi w tej stronie, wiem tylko ze ona namietnie tam w cos gra

Bylem juz na wyborach - chyba mozna , tak mi sie wydaje, ale nie wiem czy wtedy mi ise wyswietli ze jest kolejna osoba

No i co z tego,,że coś tam dostanie.Jak Ci żal to też tak zrób.Mnie to nic nie kosztowało i nic na tym nie stracilam.Zyskałam tyle,że ta osoba się uśmiechnęła.A jakie są powody----a co mnie to obchodzi!!!!!

Gość lubier jem
foleta to nieech z laski swojej nie klamie kurwa 😠

Gość jasne nie wiesz
My sie rejestrujemy, ty zdobywasz punkty, ktore wymianiasz na nagrody ... z ta lysa glowa ... mnie rozwalilas ... lgasz ...

Chyba cos mi nie dziala w tej stronie bo nie pokazuje zeby ktos sie zapisywal :( Dziewczyny, jak mozecie to napiszcie czy klikalayscie ejscze w maila??

Kiedys na to patrzalam ale tam trzeba miec mnoostwo punktow zeby cokolwiek wygrac . chyba bym musiala z 10 lat to zbierac ;/ ;/ ;/ Wiedzialam ze kazdy pomysli ze to prowokacja :(

Livia, dziekuje . Wiem ze jakbym ja cos takiego czytala to tez bym nie uwierzyla...A czy klikalas w maila?? bo nie wyswietla mi sie ze sie zarejestrowalas :( nie wiem od czego to zalezy :( Pewnie i tak jak przegram to sie nie ogole bo mam dlugie wlosy, ale bedzie mi glupio, a ona bedzie sie ze mnie smiala z pol roku.