Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbdlksjvblk

skype-kto pomoże?

Polecane posty

Gość kjbdlksjvblk

Hej. Mam problem, w skypie mam wyciszony mikrofon. Nikt mnie nie słyszy jak gadam. Gdzie się to zmienia? bo nie wiem i nie mogę znaleźć:o

heh tez tak mialam...tylko ja jedna wiem ile sie nawkurwialam przy tym...ale co zrobilam niewiem:o cos w opcjach ale musisz byc z kims polaczona

Gość kjbdlksjvblk
ech...co za dziadostwo no:(

Gość tak sobie a muzom...
wejdż w Panel sterowania, Dźwięki mikrofon ma być włączony ma full, reszta wyciszona

Gość kjbdlksjvblk
zroniłam tak i talej nic nie słychacmimo ze się darłąm tak, że sąsiadka zaczęłą stukac szczotką w ścianę

Gość tak sobie a muzom...
Ale wszędzie: Audio, Głośność. I Wave też musisz mieć na full.

Gość onuca
a sypie NARZĘDZIA z górnego paska, z listy wybrać OPCJE wyskoczy okno, z niego 1 zakładka po lewej OGÓLNE a z listy pod wybrać USTAWIENAI AUDIO i są suwaczki..jeśli to za mało to sprawdzić to co poniżej. wyciszony mikrofon, badź co tam u uzywasz na wejściu LINE IN. na dole po prawerj stronie w pasku, powinna być ikonka głośnika, tak gdzie ustawiasz głośność ogólna z karty dzwiękowej.Kliknąc lewym myszy 2x. wyskakuje tabela głośności na różne urzadzenia które możesz podłączyć do kompa...i suwak na wejściu LINE IN prawdopodobnie będzie nisko, czyli cicho...ustawić na maxa bądź jak ci tam odpowiada..możesz od razu ustawić wszystki na maksa...ewentualnie juz w winampie czy czymś sobie ściszysz..jak będziesz słuchać muzy czy ogladać film...powinno pomóc

Gość kika 19
hej! Ja mam z kolei problem z kamera. Mam taki sam zestaw,co moi rodzice, ale oni maja chyba jakis problem ze swoim(albo zwyczajnie go nie potrafia zainstalowac...) To znaczy oni mnie widza, a ja ich nie... Ktos ma jakies pojecie, co moge zrobic? aAczkolwiek instruowanie rodzicow na odleglosc srednio mi sie usmiecha.....

Gość łączenie . tematów . forever.
Skype- glosniki ?? a sluchawki? 21:07 aliseeee Potrzbuje waszej pomocy.. Rozmawiajac przez skype z komputera na komputer, uzywamy sluchawek, ja mowie do glosnika i slysze odpowiedzi w sluchawkach, ale druga osoba ( z ktora rozmawiam), tez ma sluchawki, mowi do mikrofonu ale moje odpowiedzi slychac z glosnikow monitora.. i slychac wszytsko co ja mowie na caly pokoj.. Co mam ustawic i gdzie??pomocy..

Gość kjbdlksjvblk
o wielkie dzięki:) już naprawiłam:) widzę, że nawet jeden podszywacz się znalazł:)

Gość aliseeee
A mi ktos pomoze... Widze ze moj temat polaczyli z innym podobnym ale ja mam inny problem.Taki ze osoba z ktora rozmawiam, ona sluszy mnie przez glosniki monitora zamiast przez sluchawki.. Co mam ustawic??