Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

Gdy facet nie chce seksu...

Polecane posty

No właśnie... Mówi się że to kobiety często nie chcą seksu. A ja jestem z moim facetem pięć lat i dwa miesiące i nic... Ciągle wymyśla coraz to nowsze wymówki. Pytałam dlaczego ma takie zahamowania a on że tak nie jest. Często mówi że ma na to chęć, ale nie przechodzi do działania... Co ja mam zrobić? Doradźci mi!

Gość dr blowjob
Hmmm, troche dziwna sprawa, a raczej rzadka...Ciekawe jaki mial kontakt z innymi dziewczynami? Moze jakis kompleks?Moze bardzo niskie libido...Ja musze przynajmniej raz dziennie.

no widzisz on jest prawiczkiem. A ja mam gorący temperament. Kobiety tez maja swoje potrzeby...

Gość dr blowjob
ile ma lat?

Gość fh76
Nadal jest prawiczkiem? Tzn jeszcze z nim nie spalas?

Gość dr blowjob
Uuu...Probowalas go rozruszac sexem oralnym?

Gość dr blowjob
Zacznij go piescic! Moze nie wytrzyma...

Gość fh76
Przez 5 lat? :o to albo jest gejem, albo ma kogos na boku, albo jest aseksualny.

Gość fh76
a tak z ciekawosci, zdradzilas go, czy tez zyjesz w celibacie?

Gość dr blowjob
A piesci Ciebie? Sluchaj jesli nie ma ochoty na wspolzycie- to nie jest normalne! Ma jakis kompleks?

Raczej jest aseksualny. W tym problem że zostajemy sam na sam i tylko ciągle pieszczoty a ja chce czegos wiece, dzis sie o to z nim pokłociłam. NIe wiem czy boi sie ciazy, ale gadaliśmy o antykoncepcji, wszystko ustaliliśmy i nic nadal! % lat juz mineło.

Gość dr blowjob
Podstaw mu inna dziewczyne...albo zaproponuj trojkat...

Gość podziwiam faceta

Mam mu podstawic inna dziewczyne?? O matko! Wiesz ja chyba znajde faceta ktory ma inne podejscie do seksu, ja juz straciłam nadzieje na poprawe, robiłam juz wszystko. To juz jest akt desperacji!

normalnie aż dwa razy przeczytałem , 5 lat i zero czyli nul, niedowiary! Ja przez 3 lata miałem taką dziewczynę, uciekłem od niej z prędkością światła i z takim obrzydzeniem ją wspominam że aż mi mdło

Gość fh76
Imho, to on sie nie zmieni. Ewidentnie nie chce seksu i koniec. Ty tez chcesz tak zyc?

Gość dr blowjob
...tylko dlatego, zeby zobaczyc jego reakcje-moze go nie krecisz?!

Nie chce tak dłuzej zyc. To mi przeszkadza, mam swoje potrzeby jak kazdy człowiek. Po ślubie zapewne tez ot sie nie zmieni. Hmm no ale jak ja mam mu ja podstawic??? Mi sie wydaje ze ja go krece... Ale ma dziwne zahamowanie. Wy tez tak unikacie seku?

Drogi Okruszku! To ja tez chyba zwieje od niego. Znajde takiego ktory bedzie chcial tego samego co ja. Wiadomo seks nie jest najwazniejszy, ale jednak wazny dla zwiazku, ile mozna czekac...

Gość dr blowjob
Jestem w zwiazku 2 lata - uprawiamy sex za kazdym razem, gdy sie widzimy-nawet jesli jestem po 11 h pracy!Tak mnie kreci!

no to jak dla mnie to jestes niezwykly! Moj nie chce. Kurde! Gdyby dziewczyna sama sugerowała Ci tak delikatnie seks to co? Popiesciłbys ja tylko i nic wiecej? Bo moj facet tak robi.

Gość dr blowjob
Ha! Nie moge narzekac na temperament moje dziewczyny, ale glownie to ja wszystko inicjuje...3 raz (tylko) sie na mnie rzucila i to bylo wspaniale! Lubie perwersyjny sex, z lekkimi wulgarzymami:)

Gość a ja odpowiem
nie wierze