Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie prosze

opieka nad dzieckiem w sylwestra

Polecane posty

Jaka kwote zaproponowac opiekunce nad jednym malenstwem? A jak to sa miesieczne blizniaki?Dziekuje za kazda podpowiedz.

Gość bezcenna usluga
niezostaawilabym miesiecznego dziecka po ty by sie bawic, za rok tez bedzie sylwester :)

o i tu tez masz wielka racje, przeciez ogromnym przezyciem (wiekszym niz jakikolwiek bal) bedzie opiekowac sie swoim dzieckiem-dwoma w pierwwzsego sylwka...szczegolnie ze to zwykle jest dosc nerwowy wieczor...

a ja bym chetnie zaopiekowala sie jakims dzieckiem w sylwestra :) Moze jakas mama z Krakowa szuka opiekunki do swojego szkraba?

sluchajcie,jestem z tej drugiej strony tzn.ja moge sie opiekowac blizniakami,ale...pani zaproponowala mi 150zl i sie zastanawiam od godz.19do poludnia nastepnego dnia.Moze zle sformuowalam pytanie,ale czy z jednej czy z drugiej strony ,to jakas orientacje moze ktos ma i cos podpowie?Nie jestem z centrum tylko z polnocy kraju,a tu mniej za opieke oferuja,ale to szczegolna noc i podwojna opieka,wiec...?zgodzic sie na 150?czy...?

no wlasnie zastanawia mnie cena.... za jedno dziecko? za cala noc?

ja dwa lata temu dostalam 120 zl za dwoje dzieci za calą noc od 20 do 13 popoludniu ( bo rodzice sie chcieli wyspac) ale dzieci byly juz duze- samodzielne, poszły spac :) w sumie nic nie musialam robic przy nich. jak wstaly to dalam im sniadanie a potems ie bawiliśmy.

wiek kogo? dzieci? kurcze nie widze 2 wypowiedzi na tym temacie. znów sie kafeteria wiesza :(:(

Ma Mani ..no dzieci dzieci.. ile powinny miec skonczone m-cy/lat aby mogly zostac w rekach opiekunki:D

wiśniowa na to chyba przeciez nie ma zadnych prawideł! jedne mamy zdecydują sie zostawic kilku tygodniowe malenstwo a inne dopiero w wieku przedszkolnym.

ja tez nie widze odpowiedzi,a wynika z cyferki,ze jest ich sporo,co sie dzieje?

no tak wiem, ze nie ma zasady, ale ktos sie powyzej oburzyl ze miesieczne dziecko chca zostawic.. wiec pytam kiedy jest odpowiedni czas WASZYM zdaniem...:)

Gość droga Pani Wiśniowa
Wiadomo nie od dziś, że niejaka ACU na wszystko się oburza co nie jest po jej myśli.... Wystarczy poczytać kafe. A do autorki. To zależy, czy tylko do powrotu rodziców, czy jeszcze kawałek dnia. Jeśli ustalicie np że wychodzą o 19, a wracają 3-4 to 150-170 ale jeśli jeszcze masz dać im się wyspać i zająć się dziećmi do południa to 250

Od 19 do poludnia ,tzn.az sie wyspia-to troche ponegocjuje,zobaczymy co z tego wyjdzie. Dziekuje za zainteresowanie i podpowiedzi,moze jeszcze ktos zorientowany dolozy swoja propozycje,swoje zdanie?