Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasikaśka

JAK TO JES TĄ HERBATĄ Z LIŚCI MALIN - PIĆ, NIE PIĆ?

Polecane posty

Gość kasikaśka

Podobno pomaga jeżeli chodzi o napiecie, elastyczność skory i nie muszą nacinać.. prawda to? Od kiedy pić i ile?

a wąchałąs to kiedys? ja mialam pic ale na postanowieniu sie skonczylo bo to obrzydliwe jest :):D:D

Gość kasia8519
ja piję taka herbatke nawet czesto chicoaz nie jestem w ciązy wcale nie jest obrzydliwa i naprawde pomaga jesli chodzi o elastycznośc skóry :)

Ja tam pilam od 33 tyg i poszlo jak po masle urodzilam po 10 minutach:)Tylko nie wiem czy to zasluga tej herbaty czy mojego nastawienia do tego ze bedzie dobrze a moze jedno i drugie:)

Gość moniska83
Czy od 37tc to nie za poźno żeby ją pić? Ile tych liści nalezy zaprzać i ile szklanek dziennie pić? Naprawę taka niedobra?

wcale nie jest niedobra :) Ma taki lekko trawiasty, \"zielony\" posmak - smakuje podobnie jak herbatka z liści poziomki czy czarnej porzeczki. W porównaniu z czerwoną herbatą to nektar i ambrozja, dasz radę ;)

ja pilam z syropem z kolezanka bo przeczytalysmy ze mozna uniknac naciecia dzieki temu i ani ja ani ona nie bylysmy ciete i nie popekalysmy :) nie wiem czy to przypadek czy zasluga lisci

w 37 tyg to juz moze byc za pozno - ja np w tym tyg urodzilam a tez pilam cos ok 33 tygodnia po 1 szklance dzinnie