Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iorrrrrr

mloda dziewczyna duzo starszy gosc no i ktos jeszcze -

Polecane posty

Gość iorrrrrr

Mam do was takie pytanko dziewczyna która strasznie mi sie spodobała jak sądzę z wzajemnością (to ona zaczęła flirtować itd. i rozwijać naszą znajomość przez telefony , spotkania itd.) okazało się że od dłuższego czasu jest/spotyka się z dużo starszym facetem ona ma 20 on dochodzi do 39 ja jestem o 2 lata starszy od niej jak sądzicie warto się w coś takiego pakować ? zresztą sam nie wiem co teraz o niej myśleć dziwne to wszystko ... Pojęcia nie mam po co jej taki starszy kolo co ona w ten sposób chce sobie kompensować ?

Gość Aha..................
Może to sponsor?

Gość niekoniecznie sponsor
moze on daje jej poczucie bezpieczenstwa :) Mozesz probowac, bo przy tej roznicy i jej wieku, to moga wyjsc roznice dosyc szybko :)

Gość halibutt
daj sobie z nia spokoj,przeciez to normlana dziwka,chocia zteraz to sie tak ładnie mowi,ze sponsorowana :-)

Gość Ona60
a czy facet ma kasę? Bo jeśli tak to Ty jesteś tylko wyjściem awaryjnym, aby pograć staruszkowi na uczuciach

Gość iorrrrrr
do Ona60: Z tego co wiem to ma i to nawet sporo , ja też nie narzekam ale z pewnością nie chce aby to było jakimkolwiek kryterium decydującym o tym czy ktoś z kimś będzie czy nie ;-) Ale w większości zgadzam się z wami chyba szkoda czasu na walkę mimo że bardzo mi się ona podoba , wprawdzie każdy ma prawo do błędu ale nie wiem czy przez świadomość tego że ona z kimś takim była (dowiedziałem sie o tym od znajomych) będę kiedykolwiek do końca przekonany o prawdziwości jej uczucia ... Zycie jest porąbane .... pozdr