Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w białej sukni

Dlaczego dziewczyny co uprawiały już seks i nie tylko z meżem idą do ślubu

Polecane posty

Gość w białej sukni

Dlaczego dziewczyny, które uprawiały seks przedmałżeński, a zwłaszcza spały z kimś przed tym wybranym mężem i nie zachowały dla niego dziewictwa idą do ślubu w białej sukni? Po co w ogóle biorą ślub kościelny? To hipokryzja. Powinny jeśli już iść do tego ślubu to w czarnej sukni. Jeszcze rozumiem jak nie zachowały czystości do ślubu, ale straciły tą czystość z mężem. Ale nie jak spały z jakimś facetem (nie daj boże facetami) przed nim

Gość amianniani
biała suknia to nic,normalka,ale jak idzie w ciazy i w welonie to juz przegiecie

Gość a Ty to co niby
nie dajesz przed slubem albo nie bzykasz swojej panny? nie? dobra poczekamy jak sie zakochasz

Gość facet to szowinistyczna
męska świnia, a wy czy nie jesteście szowinistyczne damskie knury?

Gość w białej sukni
Ale moja żona nie szła do ślubu w białej sukni. I nie był to ślub kościelny, tylko cywilny. Zwłaszcza, że on wcześniej spała z innym facetem

Gość a ja znam
a ja znam dziewice co do ślubu poszła w sukni w kolorze kawy z mlekiem (nie wiem jak się to fachowo nazywa) bo ma bardzo jasną karnacje i w białej wyglądała jak trup i jakoś nikt się nie rzucał, a jak nie dziewica idzie w białej to jakieś problemy :/ ps. była to zagorzała oazowiczka, taka co podpisuje te różne kartki, że zero seksu do ślubu, także wszyscy wiedzieli, że to dziewica.

Gość w białej sukni z szarfą
i wypisaną listą popychaczy, czarna zarezerwowana jest dla wdów

Gość w białej sukni
Popieram:)

Gość pod latarnią jest
najciemniej, zaszłem kiedyś na plebanię w mieście XT i natrafiłem na taką orgietkę że aż mi kopara opadła na buty

Gość eeeeeeeee
ponieważ dziewice wyginęły niczym dinozaury ;):D:D:D

Gość to już wiem czemu
faceci są zawsze ubrani na czarno. Co za niesprawiedliwość na tym świecie :-o

Gość w białej sukni
W ogóle nie powinny brać ślubu kościelnego, jeśli nie są dziewicami, zwłaszcza jeśli mąż nie jest ich pierwszym partnerem. To żałosne, że dziewczyny, co puszczały się przed ślubem potem biorą ślub kościelny i to w białej sukni. Hipokryzja

Gość ida żeby ksiądz
głodny nie chodził

jeju, jeju... a co Cie to obchodzi? niektóre są dziewicami i idą w czerwonych, bo? bo im się tak podoba! ludzie biorą ślub po raz drugi i ida w białej i co? i guzik. masz z tym jakis wiekszy problem, czy co?

Gość rozgrzeszenie
no przecież dostają rozgrzeszenie przed ślubem, więc skoro Bóg im wybacza, to czemu nie mogą założyć białej sukni??

Gość w białej sukni
Ślub kościelny jest dla katolików, a nie dla kobiet co spały z kimś przed mężem

Gość w białej sukni
Co z tego, że są rozgrzeszone. Niewinne już nie są. A jak nie były mężowi dać w stanie cnoty to porażka

Gość ty durna biała suknio
nie wiesz na co jest spowiedż przed ślubna

Gość sarrrrrrrra
biała suknia nie oznacz czystości W SENSIE DZIEWICTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najpierw się douczcie na temat, a potem obrażajcie i oceniajcie innych

Gość żaklin kenedi
biała suknie nie jest żadnym symbolem czystości... moda na branie slubu w białej sukni została zapoczatkowana przez bodajże krolowa wiktorie jeśli mnei pamięć nie myli... do ślubu można iść nawet e bikini moim zdanie to kwestia gustu i upodobań co do slubu kościelnego... oświećcie mnie czy seks przedmałżeński jest grzechem cieżkim, smiertelnym?? nie sadzę... mozna z niego dostac rozgrzeszenie więc o co chodzi? a jesli chodzi o panny w ciązy z wielkim brzuchem to im wspołczuję i podziwim ze decydują sie na wielka impreze w 7-8 miesiącu ciaży... żadnej zabawy z tego wesela... no ale to juz prywatna sprawa każdeg oz nas

Gość w białej sukni
Co z tego, że spowiedź. Jak się puszczały to ciągle są kobietami, które już się puściły. Zresztą przed ślubem się wyspowiadają, a potem dalej będą używać antykoncepcji

Gość tym razem reinkarnacjo
średniowiecznego inkwizytora jesteś w białej suknii

Gość w białej sukni
Ja rozumiem, jeśli straciła wcześniej dziewictwo z tym mężem, a jeśli spała z kimś przed mężem to po co bierze ślub kościelny? Przecież nie zachowała dla własnego męża najcenniejszego skarbu - dziewictwa, tylko dała go komuś innemu

Gość stu_dent_ka
to zaraz.... o czym my rozmawiamy??? o białej sukni, czy o antykoncepcji, czy może o względach religijnych ???

Gość stu_dent_ka
A!!! To czemu nie zapytasz, dlaczego faceci, z którymi spała biorą ślub kościelny??? I dlaczego w białej koszuli??? Bo to równie ważny temat.

Gość w białej sukni
No raczej chodzi o względy religijne. Moja żona chciała ślub kościelny, ale ja się nie zgodziłem, bo spała wcześniej z innymi, a sam jestem ateistą i też niejedną babkę miałem

Gość żaklin kenedi
buhahahaah.... ale sie uparl może weź swoją żonę i pouzywajcie sobie bez antykoncepcji to ci minie napiecie... idź pod kościol i jak beda wychodzić te NIECZYSTE PANNY W BIALYCH SUKNIACH to je nauczaj i zdzieraj z nich te suknie.. przechodnie beda mialy ubaw... hahahah ale sie moralizator znalazł Katowilu źdźbło w oku blixniego widzisz a w swoim belki nie dostrzegasz?? zacznij od siebie....

Gość rozgrzeszenie
hehehe, ta koszula mnie rozwaliła :):)