Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujaca wakacji

krem na blizny po oparzeniu. TYLKO JAKI?

Polecane posty

Gość oczekujaca wakacji

3 miesiace temu bylam bardzo poparzona teraz pozostaly mi blizny czym jet ''wyleczyc'' co zrobic zeby kolor skory powrocil do poprzedniej postaci (teraz sa biale plamy). BLAGAM POMOZCIE BO NAWE NIE MOGE UBRAC BLUZEK NA RAMIACZKACH :(

Gość oczekujaca wakacji
hmmm bialko? .... domoze sposoby podobno najlepsze

CEPAN - taka maść, dostaniesz w aptece. Nie działa cudów na wstepie, ale po regularnym stosowaniu blizny bledną. Ale musisz zapytać w aptece czy na poparzenia będzie dobra, na blizny cięte tak.

Za to faceci raczej nie. Mam ręce i nogi u góry w bliznach i jak rozbieram się przed jakimś facetem to odechciewa mu się sexu. Patrzy na mnie jakbym conajmniej była molestowana i katowana. Zamiast podniecać wzbudzam żal :/

Gość oczekujaca wakacji
dzieki ... za rady na pewno skorzystam ale im wiecej tym lepiej Jarek-84 - laski leca na blizny ... :) ale faceci raczej nie . niestety zycie splatalo mi figla wiec coz ... potrzebna pomoc ;/

Gość dzwoneczek25
Nie wiem ile na ile mozesz sobie pozwolic finansowo na zakup preparatu na blizny, ale polecic Ci mogę krem No Scar, do kupienia w Sanusmarket.pl ( link: http://www.sanusmarket.pl/noscar-perla-inkow-zmniejsza-rozjasnia-wygladza-blizny-lagodzi-objawy-tradziku-medica-p-4822.html) No scar (koszt 69 zł) pomaga usunac blizny pooperacyjne, po oparzeniach, wybiela rostepy po ciazu. Niejeden raz uratowal mi "wyglad". Mysle, ze warto w niego zainwestowac, szczegolnie ze w Twoim przypadku minelo niewiele czasu po oparzeniu i jest szansa wiekszej skutecznosci kremu.

Gość Uhm.......
Kolagen naturalny

Gość gość
kremy na blizny rzadko pomagaja, wiem z doswiadczenia, ale tak troche z innej beczki. CO stosowac na oparzenia i rany, zeby tych blizn ni ebylo w przyslzosci?

Gość gość
Jesli będziesz stosowac preparaty http://argotiab.pl/ na rany i oparzenia to raczej ni epowinno byc blizn, a jesli juz to o wiele mniejesze i wygladajace lagodniej. WTedy pewnie pomoga te preparaty, które usuwaja blizny.