Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tendera

Kto ma dzisiaj iść na sylwestra a mu się nie chce

Polecane posty

Bo ja najchętniej bym sylwestra przespała, a mam iść na prywatkę, zapowiadająca sie ciekawie, ale nie chce mi sie:D Tez tak macie? :P

Ja i mój facet tak mamy. Zadzwoniłam do znajomych z którymi mieliśmy spędzać Sylwestra, że muszę iść gdzieś ze znajomymi mojego faceta i siedzimy w domu. Ale extra- cieszę się jak cholera, że nie muszę nigdzie wychodzić!!!!

Mi sie nie chce, bo sie rozchorowalam i sie fatalnie czuje. A poza tym cos mi sie nie chce w tym roku swietowac przez pewne osoby, ktore mnie zawiodly na maksa :(

Ja się wahałam, wahałam i w końcu zgodziłam, a teraz tak mi sie nie chce :)

Gość whattttttttttttt
a kiedy chcecie sie bawic? jak bedzieci mieli sto lat i ledwo sie ruszali? ludzie troche energii, troche pozytywnego podejscia do ludzi. nie mowie o balowaniu jesli drązy grypsko, ale nie chce mi sieeeeeeeeeeee, to juz dobry krok do tego żeby przestac robic ze soba cokolwiek i skonczyc samemu ewentualnie z rownie spapciałym partnerem na dobre przed tv.energiiiii!!!!!!!

Mi się nie chce. Ale impreza już przygotowana.. Nie wiem, czy to kwestia niewyspania czy co?.. :-)

Gość żałośni jestescie
macie szanse się bawić a wy nie chcecie? chetnie bym sie z wami zamieniła...

Gość whattttttttttttt
nie przegrałes życia, tylko niepotrzebnie je sobie na różnych polach (w tym przypadku towarzysko/imprezowo/zabawowo/rozrywkowym czy jak tam zwał) marnujesz. Bezsens.

nie wiem czy bezsens ale nawet jak bym miał możliwość to bym pewnie nie poszedł nigdzie... 🖐️ pewnie \"towarzysko/imprezowo/zabawowo/rozrywkowym\" to nie dla mnie i tyle 🖐️ albo przynajmniej to w potocznym rozumieniu

Gość ja tak mam
mam kilka mozliwosci, ale zdecydowalam, ze zostaje w domu :P