Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrere

jakie słowa faceta potrafią wyprowdzić kobietę z równowagi?

Polecane posty

Gość grrrrere

Zróbmy taki spis, które słowa faceta wkurzają maksymalnie kobietę?? Mnie np gdy w kłótni słysze: "A myśl sobie już co chcesz." Oznacza to, że facet ma wszystko w dupie i nie zależy mu na niczym już

Gość ulalalalala
"nie marudz" "a ty znowu to samo!"

\"To nie jest tak jak myślisz ! \" - żywcem wyjęte z jakiegoś amerykańskiego serialu. Na pytanie: - A jak jest ? ;), najczęściej nie ma odpowiedzi.[dziwne to :D] Tak naprawdę zwrot ten wywołuje u mnie atak niepohamowanego śmiechu, za co autorowi tego zwrotu, życzę mimo wszystko - Szczęśliwego Nowego Roku ! 🖐️

Gość fsdfsdf
"ale o co ci chodzi"?! zawsze gdy cos przeskrobał słyszałam "ale o co ci chodzi"?!

Gość
Najlepiej i najskuteczniej doprowadzić mozna kobiete do białej gorączki milcząc i zlewając kiedy ona się piekli :P. Działa na wszystkie i wszystkich :P

albo jeszcze jak ja mowię,że on na moim miejscu też pewnie by się wkurzył a on na to "właśnie,że nie, bo ja sobie wyobrażam jakbym był na Twoim miejscu i wiem,że inaczej bym zareagował" no ale właśnie, wyobraża sobie jakby był, a nie jest.

Gość KIKIMIKI
"Ja się chyba nie nadaję na ojca" (gdy zaszłąm w ciążę....)

Gość Million Miles
\"Ty już lepiej sie nie odzywaj\"... i to jeszcze w towarzystwie

Gość pewnie ze sie wyda
nie odpowiadanie na pytanie 😡

Gość EFFkaaa
\" Ewcia, nie masz większych kłopotów?\". Tak podsumowuje wszystkie moje rozwazania, zwierzenia się itp

Gość candywoman
"zadecyduj ty, a ja sie dostosuje" - wkurwia mnie to ciagle decydowanie, niech sam cos zaplanuje i mi zaproponuje

Gość -------------------------
...gdybys zaszla w ciąże to bym się z toba ozenil... nie zrobilbym tego mamie :O

\"ty decydujesz\" nie chce zawsze decydowac! kto tu jest mezczyzna? ja nie umiem zdecydowac czy wole jechac na madere czy na cypr! \"sa przeciez takie same\" jak stoje przed nim z dwoma roznymi sukienkami w rece i potrzebuje kogos kto mi pomoze wybrac

Gość jako facettt
z tym decydowaniem to sporo kobiet chyba sie uzera, ale po prostu po co my mamy decydowac, czy np. pojdziemy do tajskiej czy chinskiej restauracji, bo jak pojdziemy to tajskiej to bedziecie zrzedzic ze trzeba bylo lepiej isc do chinskiej, bo tam jest lepsze jedzenie, a nam wszystko jedno do jakiej pojdziemy, wiec pozwalamy wam zdecydowac, zeby pozniej tego nie sluchac

ale ja bym chciala zeby on przyszedl i mowil 'idziemy do restauracji" a nie "do ktorej do restauracji chcesz dzis isc?" ;P bez wyboru ze taka taka taka i idziemy tam. tylko krotko, idziemy do tej bo zamowilem stolik!

Gość candywoman
dokładnie Hottie chciałabym, zeby raz mój facet zadecydował, wybrał, powiedział mi i już

Gość ja jeszcze lubię
ja: "jak wyglądam" on (nie podnosząc głowy znad lektury): "bardzo ładnie!" ja: "mam rację?" on: "tak!" ja: "a wiesz o czym mówię?" on: "yyy..."