Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaa7435684325684

jestem kompletnym nieudacznikiem!!!! kto jeszzce???

Polecane posty

Gość anaa7435684325684

nic mi w życiu nie wychodzi.... :( nikt mnie nie lubi, siedzę kolejnego Sylwestra sama w domu z młodszym rodzeństwem, nie mam chłopaka, żadnego pomysłu na życiue!!!! czuję że jestem pusta!!jestem nieudacznikiem... tak mi przykro, chciałabym jeszvze raz :(

Gość anaa7435684325684
20. i co z tego??? nienawidze siebnie, wiecie??? jestem już tak znydzona sobą. jestem głupia, nikt mnie nie luybi... nie wiem co się stało, że tak jest teraz. kiedyś tak nie było :(

Ej no nie smęć. To że przegrałaś ze mną regionalne zawody w pochrząkiwaniu odbytnicą i to aż o pięć chrząknięć to jeszcze nie koniec świata. W przyszłym 2008 roku dam ci wygrać. :classic_cool:

Gość anaa7435684325684
wypierdalaj zajebany podszywaczu!! zdechniesz i razem ze swoją zaruchaną matką będziesz się szmarzyć w piekeee!!!

ja jestem nudny, nieciekawy, nieśmiały, nie mam bliskich znajomych, szans na związek, nie wiem co chcę tak serio robić w życiu, nie mam ciekawych przeżyć, jestem zamknięty w sobie :O nie widzę dla siebie perspektyw

Gość anaa7435684325684
jedyna dobra rzecz jaka mnie spotkała w 2007 roku to moja kolekcja gwatemalskich oszczepów które były wykorzystywane 4000tys lat temu w polowaniach na rosomaki - dostałam od mojej mamy :)