Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajlando

JEDNAK WIELKOŚĆ MA ZNACZENIE

Polecane posty

Gość bajlando

POLICZYŁEM TAK ! wPISUJĄĆ W GOOGLE HASŁO " DŁUGOŚĆ PENISA" WYSKAKUJE TABELKA ! pOLICZYŁEM NA SZYBKO . MAM 20-21 CM BEZ NAPINKI MIERZĄC TAK JAK SIĘ MIERZY ! 40 MILIONÓW POLAKÓW Z TEGO 20 MILIONÓW FACETÓ 0,8 PROCENTA Z TAKIM JAK MÓJ ROZSIANYCH PO CAŁEJ POLSCE Z TEGO NALEŻY WYKLUCZYĆ ZIOMALI PO 50 I BRZYDALI PROSTAKÓW I INNYCH ! UWAŻAM ŻE ZE MNIE ATRAKCYJNA PARTIA 23 LATA I PRZYSTONY GOŚĆ

Gość bajlando
OCZYWIśCIE JESTEM GEJEM.

Gość bajlando PRAWDZIWY
OCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ SIĘ PODSZYĆ I NABIĆ PIANY FRAJERZE

Gość bajlando
SZUKAM DUżEGO CHLOPCA Z DUżą DU*A żEBY SIę ZMIEśCIł MóJ POGROMCA

Gość bajlando PRAWDZIWY
W GŁOWIE MAGISTERKE I 2 JEŻYKI CIOTO

Gość bajlando PRAWDZIWY
ja się nim nie podniecam tylko jestem z niego dumny ... a tobie żal dupke sciska ze Twoi takiego nie mieli i taka jest smutna prawda

Gość bajlando PRAWDZIWY
widzisz po prostu dopiero po przeruchaniu przez kolesia dobrze wyposażonego poczułem że naprawde żyje dostałem orgazmu jelitowego

zaglądałeś w gacie chłopakom Tamari? :D Skąd wiesz, czym dysponowali i dysponują?

Gość bajlando PRAWDZIWY1
tępa dyskusja plus te podszywanki pod niki porażka forum !

Gość hihot
bajlando to twoje marzenie ? Milioner z metrowym interesem dał ogłoszenie, że pierwszej kobiecie, której wsadzi całego da 10 milionów $. Zgłasza się pierwsza, widać na pierwszy rzut oka, że kokota od lat obecna w zawodzie - facet nawet bez gadki zabiera się do roboty, ale wsadził tylko pół, a baba zaczyna panicznie krzyczeć: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!! Zgłasza się druga, też widać, że przed chwilą wyszła spod latarni; facet zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje? - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte, a baba krzyczy: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!!! Przyszła trzecia - cicha i niepozorna. Facet z niedowierzaniem zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje? - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte i pyta: - I co? - W porządku, proszę dalej. Wepchnął całego i pyta: - No i jak się pani czuje? - Fąfaftycnie...

Gość hihot
Przychodzi bajlando do lekarza, rozpina rozporek, wyjmuje fiuta i kładzie go na biurku. Zdziwiony lekarz pyta: - I co z nim nie tak? Czy jest za mały? - Nie, nie jest za mały. - Czy jest za duży? - Nie, nie jest za duży. - A może pana boli? - Nie, nie boli mnie. - To co z nim jest? - Fajny co???

wybaczcie mu, dziewczyny, nie wie co czyni :) To efekt anomalii anatomicznej - facet ma w głowie dwa języki, lewy płat czołowy już się nie zmieścił :(

21cm.to mutant a nie penis :O...nie wiem czym ty się chwalisz,chyba tym że jak włożysz dziewczynie to jej gardłem wyjdzie :O

Gość naiwnie spytam
bajlando --- jakie to uczucie, odnaleźć sens życia we własnym rozporku? Niektórzy szukają przez całe życie, a taka opcja im do głowy nie przychodzi :P

Jestem tak pusty, że nie wiem jak sie rucha: to trzeba wykonywać ruchy obrotowe czy posuwiste? PS. gdzie trzeba włożyć penisa żeby kobieta miała orgazm?

Gość do blendera

Gość bajlando PRAWDZIWY12
bijcie w kibel

Gość bajlandoPRWADZIWY12 jaki ty
młody jesteś... Mama pozwala siedziec na erotycznym?

Gość naiwnie spytam
ależ my się zachwycamy, szczerze i entuzjastycznie :)

Gość jak dawno nie prany może się
połamać :P

Gość asjxka
NIE