Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin222

Przed świętami rzuciła mnie dziewczyna

Polecane posty

Problem wygląda następująco! Przed świętami porzuciła mnie dziewczyna, twierdziła że się za bardzo różnimy po roku znajomości! co najlepsze 4 dni przed rozstaniem pisała mi że bardzo mnie Kocha i że to uczucie bardzo mocne! nic się nie wydarzyło przez te 4 dni a tu nagle bęc!! jak sobie mam poradzić z bólem który czuje który we mnie narasta bo sobie coraz bardziej uświadamiam że do mnie nie wróci!? jeszcze niedawno po sylwwestrze pisała do mnie że bardzo mnie Kocha ale już nie będziemy razem! Tak naprawde to ja nie potrafię tego pojąć!!

tak juz czasem bywa...niestety. mozesz ja zawsze zapytac jak to w koncu jest, do stracenia nic juz wiecej nie masz, ale z doswiadczenia wiem, ze zadko kiedy ta druga strona potrafi/chce dac wyjasnienie. co do bolu, to nie pozostaje nic innego jak sie z nim teraz oswoic. kazda strate trzeba odzalowac i nie przeskoczysz tego. mi pomagalo znalezienie rownowagi pomiedzy \"nuraniem\" sie w bulu po stracie, a zajeciami, ktore sprawiaja mi choc troche przyjemnosci. nie oczekuj, ze od razu bsdziesz sie cieszyl wszystkim w ten sam sposob bo to niemozliwe. jedyna madra rada: pomysl o sobie:)

Gość sdfs45235
Ja mam podobnie. Jednego wieczoru się kochaliśmy, i mowił że kocha mnie jak nikogo, a nastepnego stwierdził że odchodzi. Nawet teraz pisze że mnie kocha ale nie możemy być razem. Nie rozumiem tego i nie chce mi się już dochodzić czemu to zrobił, skoro tak kocha. Aha, mnie też rzucił przed Wigilią.

bedzie trudno, ale wyjdziecie z tego! ja jestem niecaly rok po rozstaniu i zrobilam wielkie postepy:) wam tez sie uda!!

a mnie rzucil w czwartek, bo mi sie nie chcialo isc do sklepu. powod idealny, ale coz... powod mial, ja juz do niego nie wroce....;/ przynajmniej tak sobie mowie...

Ja też przed chwilą rzuciłam mojego chłopaka i go nadal kocham :D Ale nie chcę z nim być bo mnie denerwuje, podlizuje sie swojej siostrze i przez to mnie nie podnieca :/ :/

rada powyżej jest naprawde bardzo dobra \"pomysl o sobie\", wiem z doswiadczenia, teraz moze Ci sie to wydawac niemozliwe, ale z czasem zrozumiesz o co chodzi

ja odeszłam po 5 latak zwiażku i tez mówiłam że kocham MYLIŁAM SIĘ teraz wiem co znaczy kochac i byc kochna

ja też niedawno rzuciłam chłopaka. kocham Go bardzo, ale bardzo mnie skrzywdził i nie mogę z Nim byc dla samej siebie

Może jej kwiaty przesłać?? bo podczas ostatniej rozmowy twierdziła że jestem za mało romantyczny!! A poza tym twierdziła że nie okazuje uczuć i wszystkiego musi się domyślać! Ale ona mnie w tym blokuje! Często jej mówiłem że ją Kocham bo tak czułem i nie mogłem powstrzymać tych słów!! A ona mnie gasiła i mówiła żebym tak często jej tego nie mówił, bo to słowo straci na wartości! A tak w ogóle ile kosztuje taka przyjemność wysłania kwiatów przez kuriera??