Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam polecam

Wkurza mnie nasza-klasa.pl

Polecane posty

Gość ciociosanka****
nawet jesli zmienila dane,? dokladnie miejscowosc

Gość dfghjkl
właśnie też się zastanawiałam czy wpisać moją miejscowość, bo jest nieduża ale w pobliżu dużego miasta, czy to duże miasto, bo jednak łatwiej mnie w tej małej namierzyć....

Gość dfghjkl
przecież żeby wyszukać kogoś nie trzeba wpisywać też miejscowości wystarczy nazwisko...

Gość setka dwusetka
ja mam ok. 150 znajomych na naszej klasie i sa to ludzie, ktorych naprawde znam: z podstawówki, gimnazjum, liceum i studiów...a rozbawilo mnie ostatnio zaproszenie od goscia, ktorego pierwszy raz na oczy zobaczylam....nie przyjelam tego zaproszenia, bo to glupie :o tak sie zastanawiam czym sie kierował wysylajac owe zaproszenie?

Gość tak to jest...
jak zmieniła tylko miejscowosc to ja łatwo odnajdzie po imieniu i nazwisku, no chyba ze nazywa sie mega popularnie i wyskoczy kilkaset osób:o

Gość ciociosanka****
On ja odnalazl po nazwisku na naszej klasie i teraz boi sie ze ja namierzy na zywo mimo ze miejscowosc zmienila

Gość dfghjkl
zdarzają się też pomyłki, poza tym np. siostra mojej koleżanki z lo mi przysłała, wiem że ona ma siostrę, ale to nie była moja bliska koleżanka, więc z jej siostrą nawet nigdy nie gadałam...

Gość ciociosanka****
Wyspisuje do niej wiadomosci zeby sie z nim spotkala bo jesli nie to i tak ja odszuka chocby pod ziemia. to sa skutki zadawania sie z nieodpowiednimi ludźmi. Ona juz sobie ulozyla zycie na nowo, ma dziecko , faceta a ten wyszedl z kicia i sie zaczely cyrki

Gość dfghjkl
a to było napisać, że chodzi Ci o spotkanie na żywo... tylko jak się jej tak nagle miejsce zmieniło, tuż po tym jak się do niej na naszej klasie odezwał, to może być podejrzane...

Gość tak to jest...
jak mieszka w jakiejs małej wiosce to moglby ja odszukac po samej nazwie miejscowosci ale jak to miasto z wieloma tysiacami mieszkańcow to sama nazwa miejscowosci nic przeciez nie daje

Gość to po co polecasz
jak Ciebie wkurza chcesz żeby innyni się powkurzali:P

Gość caryca_
Znajmoi ze szkoly,fajnie sobei odswiezyc po latach ,nawet zobaczyc ich bobasy,samochody ,lansy albo zwykle aktulane zdjecie.Wiadomo wszytko zalerzy od czlowieka.Nie wszytkich z "naszej" bylej klasy sie lubi ,lubilo. Ale dodawanie do swoje listy znajomych jezusa,czy sw.Mikołaja? lol! :))

Gość ciociosanka****
jednym slowem dziewczyna ma lipę straszną. Na szczescie to duze miasto powyzej 80tys, jak zajdzie taka potrzeba to wyjedzie za granicę

Gość setka dwusetka
mnie wkurzaja profile ze zdjeciami slawnych ludzi....bez sensu to...albo postaci z kreskowek

Gość dfghjkl
no wspołczuje jej, ja nie czuję się jak na razie zagrożona przez naszą klasę, takie upublicznienie bywa ryzykowne.

Gość dfghjkl
ano dużo głupotek się zaczyna pojawiać, za mały jest jak na razie nadzór nad tym wszystkim...

Gość starsza......
drogie młolaty :) co jest z tą fascynacją naszą klasą? czy ja - osoba po 50 też ma szanse odnaleźć swoją podstawówkę? czy to zbyt trudne, abyście mnie nauczyli, jesli tak? plis i pozdrawiam noworocznie

Gość ktoś już pisał
Szybko sie zrobił na klasie smietnik i lans. Szczerze ten portal znudził mi się już po dwóch tygodniach gdy zobaczyłam jak jedna kumpala z studiów reklamuje swój zespół muzyczny a druga wkleja zdjęcia z jakiś sesjii mody....Miło po latach zobaczyc jak się zmieniło towarzystwo z podstawówki....ale jakoś mnie nie kręci popisywanie się czy chwalenie czymkolwiek. Poza tym o czym rozmawiac z ludźmi których się nie widziało od 18 lat ?

a co was to kurcze obchodzi ze ktos stawia zdjecia z egzotycznycj podrozy.ja tez takie wstawie.przeciez logiczne jest ze zdjecia sie robi najczesciej na wycieczkach a nie w domu bez powodu.innych zdjec nie mam jak z wycieczek.a zdjec z rodzina nie bede wstawiac bo moze osoby na zdjeciu nie zycza sobie byc w internecie.

Gość ktoś już pisał
Jest jeszcze coś takeigo jak zdjęcie portretowe ;-) To takie bez piramidy, palmy, basenu i samochodu w tle...

Gość starsza.....
??? :(

Gość ciociosanka****
hahahha mam czego zazdroscic haha smiszna jestes. Ci ktorzy naprawde maja kase i do czegos doszli nie musza z tego zdawac raportow na naszej klasie. Sa ludzie ktorzy maja po 3 luksusowe auta, wille a na naszej klasie maja zdjecie tylko swojej twarzy. Jestes bardzo pusta i masz zasciankowe myslenie

Gość dfghjkl
nie chodzi o zazdrosc bo tez mam takie zdjecia...no jeszcze rozumiem jak ktos jedno wystawi takie, bo moze rzeczywiscie nie ma innego, tylko ze niektorzy po 10 zdjec z wakacji wystawiaja...

Gość dfghjkl
ciosiosanka zgadzam sie

nikt nie zdaje raporu z niczego.i nie gadaj ze nie zazdroscisz bo jakbys nie zazdroscila to bys sie tu nie plula.poza tym po to jest ta nasza klasa aby dowiedziec sie co kto robi.ja podrozuje poza tym wychowuje dziecko i pracuje.

A mnie jest wszystko jedno. Ja nie mam zdjęcia z palma na tle BMW :) Ale wisi mi czy ktoś inny ma, czy nie ma. Czy się dorobił, czy wysyła fotkę z kartonu na Centralnym. Cieszę się, ze odnalazłam kilka zagubionych w zyciowej zawierusze ludzi i tyle. I chyba po to ten portal jest. A że ludzie to tylko ludzie, to nie ma sie co dziwić, że niektórzy wykorzystują to miejsce do innych celów.

a co cie to obchodzi kto jakie zdjecia wysyla???? ludzie dajcie spokoj!!!! widac boli cie to.w kraju w ktorym mie3szkam takie zdjecia nie robia zadnego wrazenia bo to normalne ze ludzie jezdza i podrozuja.tylko wam to jakos przeszkadza.zamieszczam takie zdjecia na ktorych ladnie wyszlam i na ktorych jestem sama bez innych osob.i nie jestem idiotka ani jakims dziadem.i duzo widzialam.podroze mnie dowartosciowuja i ksztalca.a nie pomyslalas ze czasem takie zdjecia moga byc zwiazane z czyjas praca?? sama jestes zasdciankowa i pusta i wylewasz swoje kompleksy tu na kafe.dla mnie nie ma zadnej roznicy czy jest 1000 zdjec z wycieczki czy 1000 z jakiejs imprezy czy keszcze 1000 innych.zrozumialas glabie kapusciany??????

Gość a ty...
ciociosanka - to po co zaglądasz ludziom w ich galerię zdjęć, skoro cię wkurza to co tam znajdujesz ?