Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam polecam

Wkurza mnie nasza-klasa.pl

Polecane posty

Gość bambuszek
A mnie to wali kto co daje na NK ale fak faktem ze tylko wiesniaki zamieszczaja foty "pokazowe" w koncu tu chodzi o odnalezienie znajomych a nie lansowanie się kto ma wiecej kasy, kto wiecej zwiedzil, kto z kim sypia itp

Gość rosalonda armandinda
a ja mam jedrne piekne piersi. Myslicie ze moge je wstawic na ansza klase zeby inne laski pozazdroscily??? wiekszosc moich kolezanek ma juz bachory i cyce do kolan a ja mam jak jabluszka

A ja lubie nasza-klase.pl.Ciesze sie,ze moge zobaczyc,co tam u moich znajomych,z ktorymi dawno sie nie widzialam.Co do profilu to,z tego co wiem,nie ma zadnych wytycznych,ktore zdjecia mozna wkleic,a ktore nie.Jak ktos byl w w kilkunastu ciekawych miejscach na swiecie,to wkleja takie foty,a ja mam przyjemnosc z ich ogladania.Tylko,ze ja nie czuje sie niedowartosciowana i nie robie z tego problemu,jak co niektorzy.Nie podoba sie,nie ogladac.Proste? Proste. Dla mnie w ogole to wlasnie zdjecia sa najciekawsze na tym portalu,bo o sobie wiele osob nie pisze po prostu nic.Jesli kiedys urodze dziecko,to pewnie wkleje jego zdjecie,bo macierzynstwo bedzie to kolejny wazny etap w moim zyciu,a profil na naszej-klasie to jakby redagowanie wlasnej gazetki;)

Gość Kobieta 30 plusss
Ja swoich znajomych spotkałam po27 lata po 20 latach fajne to jest .Oczywiście są zdjęcia ,które mnie śmieszą ,ale cóż jest to wola osoby dodającej .

też dostaje zaproszenia od obcych do znajomych. Pytam wtedy kulturalnie skąd sie znamy . NIKT wtedy nie odpisuje na wiadomość. Hmm może powinnismy takim ewenementom wpisywać to na komentarzu na str głównej :D a co do zdjęć.. lans jest, ale akurat w umieszczaniu rodziny/dzieci na fotach nic złego nie widze- w koncu to nowy sens życia tak jakby .:)

mnie NK nie wkurza ;) zdjecie mam tam jedno, zeby bylo wiadomo ze ja to ja, bo nazwisko mam dosc pospolite i latwo pomylic. lubie ogladac zdjecia innch, jedne sa fajne, inne gorsze, ale nie robie z tego dramatu, wstydzic sie powinni ci, ktorzy zamieszczaja foty obnizajace poziom ich godnosci, chociaz wsrod moich znajomych nie ma takich osob. niektorzy daja rozebrane zdjecia tez? nie widzialam takiego, ale to ciekawe :P dlaczego Was tak bulwersuje, ze ktos sie tam lansuje? nie dodawajcie go do znajomych i po problemie. przeciez nie musicie wchodzic na ich profil i ich ogladac codziennie przed snem :P

starsza - moze kogos znajdziesz, moja mama tez zalozyla profil i znalazla 3 osoby z klasy, pewnie z czasem dojdzie ich wiecej. :) Lubie nasza klase, to swietny sposob na odnowienie starych znajomosci z epoki gdy nie bylo komorek, e-maili i trudniej bylo utrzymac kontakt. A zdjecia sa wlasnie najciekawsze :D

Starsza,na pewno są osoby w różnym/starszym/wieku.Np w mojej podstawówce na forum głównie piszą tacy,którzy szkołę kończyli 35 lat temu.A i w technikum jest jeden,co skończył go zanim się urodziłam,a małolatą nie jestem.

Gość Laczenie
Temat: Wiecie, co mnie najbardziej denerwuje na naszej klasie? 15:23 denerwująca pierdoła wcale nie te badziewne serwery, tylko to, że ludzie mają takie beznadziejne profile, nic ciekawego o sobie nie piszą, tylko wklejają foty, które nikogo nie interesują...przeglądałam profile znajomych z podstawówki i liceum i mało kto wpisał czym się zajmuje, chociaż to jest właśnie najciekawsze - fajnie się dowiedzieć, że na przykład kolega z ławki został muzykiem a koleżanka księgową...nie wiem czy ludzie wstydzą się swoich zawodów, tak unikają tego tematu...a już najbardziej mnie rozwala, jak laska w rubryce 'o sobie' pisze 'mama Kamilka' czy 'mamusia Anusi' - fajnie, że spełnia się jako matka, ale chyba dobrze byłoby mieć jeszcze jakąś inną rolę społeczną...mało kogo obchodzą czyjeś dzieciaki, psy, mężowie, żony, kochanki - po kiego grzyba ludzie ich pokazują, a o sobie ani słowa...żenada :O

Gość Laczenie
15:37 dfrtyjnc no to jest portal przede wszystkim mający powiedzieć o osobie zapisanej, a nie o jego rodzinie. znajomych. na początku nie zamieściłam czym się zajmuje, ale później tak, w sumie to nie wiem czy bym chciała żeby wszyscy wiedzieli co robię...

Gość ...432
przed chwila jakas laska zalozya topik z zdjeciami z naszej klasy (ciekawe nawet:) i usuneli go...

Gość temat cykliczny nr 839577201
21:25 iguanna Moj kolega z czasow ogolniaka maniakalnie wchodzi na strone 'nasza klasa'. Wiem o tym bo zdarza mu sie korzystac z mojego kompa. Namawia mnie zebym sie tam zalogowala i tym samym dolaczyla do 'naszej klasy' Ale po co?? Znajomi z ktorymi chcialam utrzymac kontakt pozostali moimi znajomymi a cala reszta....hmmm... malo mnie interesuje. Mam wrazenie ze to takie troche zycie przeszloscia. Poza tym wyglada na to ze jedynym celem udzielania sie tam jest jest chec pokazania jak daleko sie zaszlo, jak duzo sie osiagnelo itd. Co myslicie o tej stronie? zagladacie tam?

ja zaglądam, dzieki temu mam okazję pogadać z ludź mi z podstawówki, których lubiłam, ale z którymi urwał się kontakt. Jak nei chcę z kimś utrzymywać kontaktów to nie odpowidam na zaproszenia, proste. Nie napisałam swojego nr telefonu, nr gg, adresu i tym podobnych informacji.

Gość naszklas
A mogłybyscie wrzucić linki do tych profili z cyckami czy scenami łózkowymi ? Fajnie by było sie pośmiać Co do rozterek ciociosanki: koleżanka powinna zgłosić sprawę tych pogróżek na policje i się nie bać. Jak taki gnojek już siedział to się nim od razu ostro zajmą i jak nie zmądrzeje to wróci tam, skąd przyszedł. naoglądałyście się kryminałów, a siła tych przestepców polega na tym ze ludzie się boja i nie zgłaszaja sprawy, a wtedy policja ma związane ręce

Gość ekspert d/s wirów
Zastanawiam się czy nie założyć sobie profilu i powklejać zdjęcia: 1/ mój średni palec lewej stopy 2/ moja piwnica 3/ widok z okna mojej piwnicy na mój zaniedbany ogród 4/ moje pisemka z nagimi paniami jak również 5/ cytaty z wypowiedzi mojej mamy, cioci i babci :) i jeszcze koledze założę :D

To się już robi coraz bardziej beznadziejne. Zapraszają mnie ludzie którzy w szkole w ogóle się do mnie nie odzywali, których w ogóle nie kojarzę, nie wspominając o znajomych z pracy, sąsiadach czy osobach o takim samym nazwisku. Jesli chodzi o zdjęcia, to już pal sześć palmy itd, ale wkurzające są podpisy: moje cudowne wakacje... było cudownie... z moim kochanym mężusiem.... mój kochany skarbuś... itd. Ostatnio stwierdziłam że gorsza nie będę:-P i walnęłam sobie zdjęcie w kostiumie kąpielowym na plaży, a co:-D W dwa dni dostałam chyba z 20 zaproszeń :D

Gość ekspert d/s wirów
...czy moja piwnica kogoś zainteresuje :) mam tam węgiel :)

Gość mmmeeeeeeeeegggggggiiiii
Tez nie podoba mi sie to ze ludzie sie hwalą tym co mają itp. Ale dzieki naszej klasie odnalazłam wnuki mojego dziadka z pierwszego małżenstwa. Zawsze o nich wiedzielismy, zawsze probowalismy ich w jakis sposob odnalezc, ale nie było mozliwosci. Pół roku po pojawieniu sie naszej klasy, wpisalam w szukaj imie i nazwisko i odnalazłam kuzynkę i 2 kuzynów! Czy to nie piękne!!

NASZA KLASA- ogólny topik o tym 08:43 nasza klasa jest Ok w umiarze śmieszy mnie a raczej uważam za żałosne: 1.umieszczanie zdjęć willi z kometarzem. Narazie wynajmuję ale już nibawem kupujemy własną i większą. 2. Zdjęcia samochodu z dopiskiem- moje beybe 3.Umieszczanie kilkanascie zdjęć pod rząd w róznych ujęciach tej samej osoby.generalnie jest to dziecko albo pies. 4Umieszczanie zdjęc psa. 5.Seria zdjęć dziecka: jak sika, jak je, jak śpi, jak stoi. 6.Umieszczanie zdjęc z wczassów z dopiskiem.Turcja, Hiszpania, Włochy...w róznych pozach i przy różnych zabytkach. 7.zdjęcie noworodka- z dopiskiem, juz jest na świecie mój skarbeczk, waga 3400 ,54 cm, obwód główki i wielkośc penisa Można dla jaj umieszczać papę smerfa czy żwirka i muchomorka jako pamiątka z dziecięcych lat. Czemu nie.Trzeba mieć dystans i humor. 08:45 Myrevin Alez tak samo żałosne jest śledzenie tego.. 08:45 nie mam nic przeciwko zdjeciom psow

Gość załącznik
:O

Gość ta ostatnia całkiem fajna jest

Gość Verinety
Ja też jakoś w maju zobaczyłam w ostatnio dodanych zdjęciach, że ktoś sobie zrobił zdjęcie penisa. Podpis głosił "kto lubi takie olbrzymy? ". Szok!

Gość w sumie tak

Gość to prosteeeeeee
zapodaj foty z łózka :)

Gość ...................j..........
matko jedyna...20 zdjec samorobek na chujniowym aparacie telef...20 w podobnej pozie...z ryjem wystawionym do swiata....ryj na niunie...ryj na mame..ruj na kurwe..ryj na psa...o co chodzi....z nk?

Gość wysmiewczyni
hmmm widze ze ktos ma tu komleksy nizszosci. Nie rozumiem was co was tak drazni w zdjeciachz podrozy czy zdjeciach dzieci zwierzat? To chyba normalne ze nie wkleja sie zdjec portretowych bo to glupie (jak ktos wczesniej napisal) Po to wklejamy zdjewcia zeby pokazac na tych obrazkach kawalek naszego zycia. A ja bardzo lubie ogladac zdjecia znajomych wlasnie z ich wakcji podrozy slubow itp. A porttretowe jakos mnie nie interesuja. Oj zazdrosnicy. Nie chcecui nie ogladajcie ale ja lubie i jestem bardzo ciekawa kazdych nowych zdjec znajomych, a zwlaszcza z tych egzotycznych podrozy. uwielbiam piekne widoki. Po to robi sie te zdjecia zeby pokazac innym piekno danego kraju, no i nas szczesliwych i radosnych na wakacjach.

Gość ale to dziwne
ludzie jak mozna podawac linki do cudzych profili???!!!

Gość ale to dziwne
ciekawe czy wy byscie chcieli zeby ktos rozsylal wasze fotki po forach???!!!