Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam polecam

Wkurza mnie nasza-klasa.pl

Polecane posty

Gość dołączam
Temat: Co was najbardziej wkurza na nk? 13:41 mnie wiele rzeczy Bo mnie tak: -dzióbki niektórych panienek do zdjęć i robienie \"końskich\" oczu -komentarze w stylu: \"śliczniusio\" -komentarze pod osób z chłopakiem/dziewczyną którzy zrywają ze sobą po dwóch miesiącach, a udają najmocniej zakochanych (komentarze tj: szczęścia życzę, pięknie) -chwalenie się autem, motorem, fajną laską (najczęściej nie swoimi) A was?

Temat: Co Was wkurza na naszej-klasie? 17:20 DominikaK Bo mnie tak: - płacenie za różne funkcje - prezenty - profile fikcyjne typu- miłośnicy całowania lub ogień z d**y - fikcyjne szkoły (Nibylandia) Wkurzają mnie też ludzie, ktorzy piszą -> AgU$ia NoWak :*:*- jakby nie mogło być napisane Agnieszka Nowak. Albo w rubryce \" o sobie\" ->\"kto mnie zna ten wie\", albo \"w ogóle się nie zmieniłam\". Najgorsze jest to, że nasz-klasa staje się bardzo podobna do gg ( głupie łańcuszki i opisy) 17:24 anyżówka * płatne funkcje mnie nie wkurzają, bo z nich nie korzystam, więc nie płacę durnowate fikcyjne profile wkurzają mnie tylko wtedy, kiedy przysyłają mi zaproszenia, chociaż mam w profilu wyraźnie napisane, że takich zaproszeń nie przyjmuję - kurde, nawet nie raczą debile przeczytać, tylko wysyłają i tak 17:26 Javier Moraleees Espinoza przesłodzone komentarze do zdjęć, niezależnie co się na nich znajduje

Gość janek12345
a mnie wkurza jak kazdej parze na zdjeciu ktos wpisuje koment: \"pięknie razem wyglądacie\". obojetnie jak by para \"piękna\" nie byla to dostanie taki koment. ludzie badzmy szczerzy

Gość koza luzaczka
mnie wkurza jak mi klamią .......

Gość a ja dzieki n k znalazlam
wielu znajomych ze szkoly i studiow sprzed ponad 30 lat, niektorzy sie odezwali z drugiego konca swiata. Mysle, ze n-k jest wlasnie dla takich jak my , mamy z niej tylko frajde, czyms niesamowitym jest uslyszenie czyjegos głosu na skype po tylu latach. Natomiast nie wiem po co dopisywac do znajomych kogos, z kim sie spotyka na co dzień, albo nie widzialo przez rok raptem i mozna spokojnie odnalezc bez n-kl . Wyliczanka nazwisk? Komentarze typu "slicznie wygladacie" mnie nie wkurzaja, bo nie mozna zakladac z gory, ze sa nieszczere, w kazdym razie swiadcza o tym, ze dopisujacy je chcial komus zrobic tym przyjemnnosc - i to jest wazne.

Gość powiemszczerze
Powiem szczerze, ze ja tez sie zastanawiam, aby sie wypisac z NK. Jestem szczesliwa, bo odnalazlam kolezanki ze szkoly podstawowej, p oponad 20 latach i mamy kontakt.Mamy swoje maile, wiec nie potrzebuje NK. Bardzo mnie denerwuje, jak ludzie mi pisza NIC SIE NIE ZMIENILAS ! -a mam zupelnie inne wlosy i inna figure niz w liceum i na studiach :) Wiele osob sie odzywa do mnie, a ja znam ich z widzenia albo wcale. Z powodu, ze mieszkam dalego od Pl w egzotycznym miejscu, wiele osob pytalo mnie np. o przenocowanie lub znalezienie wycieczek ! !! To mnie okropnie denerwuje! Pisze im, ze nie mam nic wspolnego z turystyka, bo jestem prawnikiem. Bezczelnosc ludzi nie zna granic. Wspomne jeszce, ze dziewczyna z liceum zaprosila mnie do znajonych, byla rok nizej. Ona prawie codziennie wystawia zdjecia na NK. Ma ich chyba z ponad 100. Ja mialam 5 fotek w tym 1 z mezem i kotem, ale nie ma tle domu czy auta :) usunelam i mam tylko jedno swoje zdjecie . Mi jest zal ludzi, ktorzy robia wlasnie pokaz calemu swiatu, jak im to sie wiedzie, gdzie nie byli. Powiem szczerze, ze zwiedzilam kawal swiata, ale na mysl mi nie przyszlo aby to wystawiac na NK. Rodzina wie gdzie bylam i to wystareczy. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość hie hie
n-k fota dopasowani j.w. i słów mi szkoda na to więcej! Ciemnogród! Zamiast korzystać z dobrodziejstw internetu i rozwijać wiedzę wysyłają zdjęcia swoich mord i słodzą sobie komentarzami! Toż to próżniactwo i patologia!

Gość kii
mnie nie wkurza nk, wkurzaja mnie ludzie, szczegolnie mlode panny, ktore odstawione, robia foty swoich biustow :O

Gość Liza66
Nasza klasa ostatnio zrobiła się żałosna ,ten nowy regulamin :( Wkleją nasze zdjęcia na szczotki od kiblów i nic im nie zrobimy