Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebac policje

Dlaczego wy dziewczyny pierwsze nie iniciujecie sexu w stalym zwiazku

Polecane posty

Gość jebac policje

Jestem w stalym zwiazku z Dziewczyna.Miedzy nami jest zajebiscie. Kocham Ja na maxaaaa.Jestesmy ze soba ponad rok i w tym czasie moja dziewczyna ze 3 razy pierwsza zainicjowala sex przy czym ja kikladziesiat razy. Dlaczego tak jest? Nie mam pojecia!!!!! Mysle ze kazdy facet chcialby zeby to dziewczyna pierwsza zaczela igraszki:D Prosze was dziewczyny szczeze wypowiedzcie sie na ten temat bo bardzo zalezy mi na tym!!!!!! Ps: Jebac podszywaczy!!!!!

Gość Malinnnkaaaa
ja na początku nie inicjowałam zbliżeń bo, może to głupie, ale bałam się jego reakcji :P tego że nie będzie chciał albo coś ... :P

nie powiem ci dlaczego tak jest, bo u nas jest to dość wyrównane. komu sie chce bardziej ten zaczyna.

Gość jkjjk
wspolczuje ci dziewczyny.

Gość jkjjk
a ja i tak ci wspolczuje bo moim zdaniem laska powinna powywijac tylkkiem podejsc jak sie oglada telewizjie i rozpiac rozporek z zaskoczenia. To normalne.

Gość Szon
dokładnie ... odpuść na trochę to zobaczysz jak do ciebie przyleci z rozłożonymi nogami :P

Gość Aniula79
Bo Wy faceci zawsze mówicie, że chcielibyście żeby kobiety inicjowały sex. Tylko to jest tak: kiedy facet ma ochotę to nie daje nawet szansy na to, żeby kobieta coś zainicjowała, bo szybko zabiera się sam do rzeczy. Kiesy nie ma ochoty to poco ja mam coś inicjować i widzieć jak się zmusza żeby mi tylko nie sprawić przykrości

Gość jkjjk
facet moze inicjowac , ale tylko na poczatku jak zaczynaja wspozycie te kilka pierwszych razy ale nie pozniej.

Gość Szon
Aniula79 facet ma zawsze ochote na seks ...

Gość Kubaxx
moja to kiedys taksie nakrecila, ze jak wpadlem do neij to od razu na mnie wskakiwala i sie kochalismy. I tak bylo w dzien w dzien, po 3 razy przez jakies 2 tygodnie... :D pozniej sie jakos uspokoila. Do dzis sie z tego smiejemy, bo normalnie w jakis szal wpadla hehe po jakims tygodniu juz bylem tak zjebany, ze balem sie z nia widywac :D a teraz jest juz tak jak ty mowisz... przewaznie to ja inicjuje sex, tak mysle ze ja z 10razy ona z raz :P

Gość Aniula79
Zresztą czy to ma aż takie znaczenie? Czasem mój facet myśli sobie, że sam zainicjował sexik, a gówno prawda, bo kto niby go pobudził? Kto zakręcił tyłeczkiem? Otarł się "niechcący" o jego krocze? ;)

początkowo było podobnie u mnie że czekałam az on zainicjuje zbliżenie aż w koncu on zaczął sobie walic a ja czekałam W koncu się wkurzyłam i zaczełam jak mi się chciało rozpinać mu rozporek wyciagac fiutka stawiac go i to wystarczyło że dalej on działał.Oni sa wygodni bo łatwiej im zwalic niż zaspokoić żonę a my głupie........... czekamy i..... czekamy ....

Gość Kubaxx
...moze troche przesadzilem :P z 5 razy ja i z raz ona hahahahha

Gość Szon
to ją tylko wycałuj poprzytulaj i nic więcej ... nie wytrzyma i ci sie dorwie do rozporka

Gość Aniula79
Szon, nie zawsze ;) Mój facet twierdzi, że jestem nimfomanką, bo mam zawsze ochotę i to go nawet trochę martwi. I niech tak sobie myśli. A prawda jest taka, że nawet kiedy mi się nie chcę, chcę dać przyjemność jemu - pewnie zaraz ktoś napisze, że się zmuszam ;) - ale tak nie jest. Założe się, że z facetami też tak jest - nie odmawiają żeby kobiecie nie było przykro czy głupio

Gość jkjjk
siec dlaczego lezy a nie dopiera ci sie do rozporka ?

Gość Szon
ja zrobiłem tak z moją ... leżeliśmy i ja ją tylko całowałem i dotykałem ... i tak dłuuugi długi czas ... pewnie ze miałem ochotę się za nią zabrać ... ale to poskutkowało ... i sama na mnie wsiadła ... i teraz raz moje kochanie inicjuje a raz ja ...

Gość jkjjk
no ale zalozmy inna sytuacje ; Twoja laska nie jest naga tylko ubrana i nie zapowiada sie na seks , bo normalnie jecie sniadanie , a ty ogladasz telewizje . Wtedy nie masz ochoty . Wiec to dobry moment na zainicjowanie , a wiec dobranie sie do rozporka gdy ogladasz nieswiadomy niczego telewizje. Twoja laska tak nie robi?

Gość Aniula79
Do Szon: nie zawsze facet ma ochotę! Zawsze ochotę ma tylko napalony i niewyżyty małolat ;)

Gość Szon
Aniula79 ja mam zawsze ochotę :] a małolatem to już dawno nie jestem ... :P tylko mam duże potrzeby seksualne :P

Ja jak na razie kochałam sie dwa razy... Obydwa zainicjowałam ja :D Ale to dlatego że od dawna o tym rozmawialismy i wiedziałam ze on ma zawsze na mnie ochote ale chce zeby to sie stało wtedy kiedy ja będe gotowa i bede na prawdę tego chciała :) Nie wiem jak bedzie pózniej ale cos czuję że pół na pół:)

Gość allalalaalla
Masz za duże potrzeby w stosunku do jej. Jej się po prostu nie chce tak seksu jak tobie i tak wie, że wcześniej czy później to się zaczniesz do niej dobierać. Spróbuj powstrzymać się przez jakiś czas.

Gość jkjjk
Wlasnie o to chodzi ze tak nie robi no to masz nieciekawie . :) . Bo powinna przypadkiem pokazac udo , pobudzic cie krecac tylkiem i i rozpiac ci rozporek

Gość Aniula79
Bo najlepszy sex jest ten spontaniczny!!! Ja uwielbiam kiedy mój facet zachodzi mnie od tyłu kiedy przygotowuję np obiad, albo uciekamy na imprezie do męskiej toalety ;) Kiedyś na deptaku w Kołobrzegu siedzieliśmy na murku, spacerowało masę ludzi, mój chłopak trzymał na kolanach koc, a ja wsadziłam głowę pod ten koc i zrobiłam mu lodzika ;) Tak naprawdę moim zdaniem to, co nas podnieca (i facetów i kobiety) to nie inicjacja ale zaangażowanie, zgranie, wyczucie momentu i ochota...no i oczywiście ta boska spontaniczność ;)

Gość Szon
no to może ona właśnie nie ma takich potrzeb jak ty ... musisz się z tym pogodzić ... ja mam takie szczęście że moja lubi seks tak samo jak ja ...

Zajebisty, ale może tylko dla ciebie? Może coś jej nie odpowiada w waszym seksie? podpytaj ;>

Gość Szon
a może to jest tak ze ona się po prostu wstydzi ... czuje się skrępowana ... moja Mała też na początku mi mówiła że tak trochę jej głupio ... ale to przeszło z czasem i teraz jest zajebiście

Gość ukzia
rozumiem