Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko praca pozostala

Żal sie robi jak się patrzy na współczesne kobiety!

Polecane posty

tylko im w głowie jak wygodnie ułożyć sobie życie najlepiej na koszt faceta, najchętniej to by się zajmowały zakupami, jedzeniem na mieście i ogólnie pojętym marnowaniem czasu....Oczywiście facet ich ma się starać ciągle, być wysoki, zadbany, szczodry na ich zachcianki i we wszystkim im ustępujący..... Niedobrze się robi jak się na was patrzy.....

kazdy ma takie zycie na jakie zasluguje i co w tym dziwnego:D Ja tam nikomu nie zazdroszcze poza tym w zyciu juz tak jest ze trzeba umiec sobie radzic:P

Gość Zosia samosia25
babki cię olewają ?:D Może masz w sobie coś, co tylko takei ścierwa przyciąga? Pamiętaj, bog widzi twoja krzywdę!

Gość draska
to moze rozgladnij sie moze bardziej na boki, to wtedy dostrzezesz tez inne

oczywiscie was nie mozna skrytykowac bo wy idealne jestecie...dlatego tylko do glowy wam przychodzi ze zostalem zraniony, olany itd....nie widzicie innej opcji ze po prostu mam dobry wzrok ?

a mi się źle robi jak patrzę na facetów!! jak laska jest miła i się potulnie uśmiecha to każdy ją chce!! jak kobieta za bardzo się ceni to wszyscy spieprzają w podskokach!!

Gość Zosia samosia25
a ty jestes idealny? nie sadze :O

skoro masz taki dobry wzrok to skieruj go w innym kierunku... może mężczyzn?? skoro my kobiety jesteśmy takie fatalne

mysle o skierowaniu go na wschod, szukam taniego mieszkania we Lwowie, Sssilly sorry ale teraz kobieta się ceni= jest zarozumiała....

Jejku aż mi się nie chce tego czytać... czyli żę niby co??? w jakim celu walczymy wciąż o niezależność??? tak, tak... choć można byłoby polemizować na ten temat... fakt, z tym się zgodzę... bo kobiety femistki walczą o równouprawnienie ale z drugiej strony chcą być przepuszczane w drzwiach przez mężczyznę... no pokręcone troszkę... ale prawda taka że bez nas to fatalnie by wam się żyło ;-)

heh nie dosc ze rzucasz tu jakimis marnym tekstami z laciny to jeszcze uparcie udowadniasz calemu swiatu ze nie masz jaj:D

tylko praca pozostala, jeżeli miałbyś do wyboru ofiarę losu, która kazałaby się utrzymywać i laskę może trochę zarozumiałą, ale samodzielną, taką, która sama by sobie nieźle radziła, to którą byś wybrał?

ta pierwsza....a dlaczego ? Bo co mi po zarozumialem lasce ? Ja musze cale zycie walczyc o pozycje w szkole, w pracy...jeszcze po powrocie do domu mam ? Ta druga kobieta moze jest fajna jak ktos ma bezstresowe zycie