Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Holly21

Maseczka z aspiryny na piękne i zdrowe włosy plus kilka wskazówek...ZAPRASZAM

Polecane posty

Witam serdecznie .Moim sposobem na piękne i zdrowe włosy jest zwykła maseczka z aspiryny tzw płukanka z niej oraz zdrowe odżywianie i zawarty w diecie krzem,cynk i inne dobroczynne pierwiastki które mają na włosy bardzo duży wpływ.Wiele kolezanek pyta mnie czy stosuje jakies ,,cudowne,, nutrikosmetyki na włosy i paznkocie .Prawda jest taka że nie . Kobiety czasami zaczepiają mnie na ulicy i podziwiają jakie to mam piękne włosy .Od trzech lat jestem wegetarianką i bardzo zdrowo sie odżywiam .Napisałam że jestem wegetarianką bo jest to istotne gdyż mam mega zdrowe jelita ,organizm i zero toksyn.Uwielbiam warzywa i owoce oraz rózne przysmaki z awokado które równiez wpływa na zdrowe włosy . Efekty w bardzo zauważalny sposób daje jedzenie kaszy gryczanej .Poruszyłam temat o tzw.zdrowych jelitach gdyz mało osób wie że osoby które niezdrowo sie odzywiają mają gnilne substancje w jeliatch ,bardzo często grzyby itd. które wpłyawją na wypadanie i kondyncje włosów. Naprawde warto się zdrowo odżywiać i robić płukanki z aspiryny gdyz efekty fantastyczne .Żadne tabletki na włosy i paznokcie tak naprawde Wam nie pomogą uwierzcie .A maseczke z aspiryny używa sama Andie Macdowell.Pozdrawiam.

co za bzdura ! nie ci co sie nie zdrowo ozdywiaja maja substancje gnilne ! w jelicie zachodzi proces gnicia zawsze niezaleznie od diety tam sie tworzy kupa i gnije stad ten smrod przy wydalaniu ! nie ma to nic wspolnego z dietą!

Gość BBBBBBBBBBBBB
jak z tą aspiryną? Podaj dokładny przepis proszę:)