Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajgonkaaaa

JAK ODRÓŻNIC POTÓWKI OD SKAZY BIALKOWEJ?????????????

Polecane posty

Gość sajgonkaaaa

moje malenstwo ma na buźce taką ,,kaszkę,, i niektore krosteczki robią sie czerwone dzidzius ma 3 tygodnie zauwazyłam że od kilku dni maluszek zaczal sie pocić szczególnie glowka w czasie karmienia albo gdy lezy na boczku to potem ma wloski mokre wiec wnioskowalm ze na buźce i szyjce ma potowki a moze to jednak skaza bialkowa? jak odrożnic skaze od potwek???

przy skazie białkowej policzki są jakby chropowate łuszczące sie czasami czerwonawe i często wyglądają jakby polakierowane przynajmniej u mojej małej tak to wygląda

u takiego maleństwa kaszka na bużce to najprawdopodobniej sprawa hormonów z czasu ciąży same miną czasami robią się białe krosteczki podobne do trądziku lub czarne punkciki jakby wągry to wszystko samo minie za parę dni nie wolno pod żadnym pozorem wyciskać a uczulenia zwykle wychodzą póżniej (ok.3 mieciąca)jeśli karmisz piersią tak mi powiedziała lekarka

Gość sajgonkaaa
moj maluszek na calej buxce ma taka kaszke w sumie w kolorze skory - ma nawet na powiekach te krosteczki czuc pod palcami jak ise dotknie i widac pod swiatlo jak sie przyjrzeć tylko niektore krosteczki sa czerwone i tylko niektore maja malutki zolty czubek nie za bardzo wiem co znaczy ,,polakierowana,, skora...