Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabi27

O której idą wasze 6 letnie dzieci spac

Polecane posty

bo moje dziecko usneło jakies 30 min temu , masakra coraz pozniej chodzi spac

światło mają wyłączone ok. 20.30 ale czasem słychać je znacznie dłużej :o przed 22. raczej j€ż śpią

Gość mamuśka 30
ja co prawda mam młodszą córeczke bo w wieku 5 lat, ale kładę ją spać bezpośrednio po wieczorynce , a zasypia mniejwięcej około pół godziny później. Z własnego doświadczenia wiem , że najwazniejsza jest systematyczność , nawet najmniejsze zakłócenie porządku dnia powoduje problemy z zaśnięciem. Pozdrawiam

no to ładnie , to ja moje dziecko tak rozpuscilam a tłumacze to tak ze jak pojdzie do zerówki to bedzie musiala wstawac wczesniej , to niech teraz jeszcze pobryka i mam za swoje musze ją przestawic

Moja Martynka ma 5,5 roku i punkt 19 śpi już. Wstaje koło 7:30 czasem wcześniej. Od zawsze spała mi o tej godzinie bo zazwyczaj o tej godzinie jest już padnięta :)

Gość mimbla76
Mam syna 6-letniego chodzącego do zerówki. Musi wstawać koło 6-tej rano, razem z nami. Zasypia koło 22. nieważne jak wcześnie go się położy do łóżka...Odsypia w weekendy. Myślę, że nie ma na to reguły, o której dzieci chodzą spać, to zależy od tego ile snu im potrzeba. Jeszcze w zeszłym roku, mój syn sypiał w przedszkolu w południe razem z młodszymi dziećmi, teraz widocznie już nie potrzebuje tyle snu.

Mój też ma 6 lat i chodzi do zerówki,codziennie o 20 musi już leżeć w łózku i usypia sam,wstaje ok 7 rano.Za to w piatki,soboty i wakacje ma czas do 22.Tak to wdrążyliśmy w życie ,że nie mam z nim problemu.