Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka28

czy są tu laski co ślubowały w 2007 roku np AMi? jesteście w ciązy?

Polecane posty

Gość Aśka28

Gość Aśka28
to wy odrazu sie starałyście o dxziecko? A ja ciągle zwlekam gdyż panicznie boję się ciązy, porodu i odpowiedzialności. No i urządzam mieszkanko ciagle.

tak, ja od razu, chciałam zaraz po ślubie, ale udało nam się miesiąc po, w międzyczasie skończylismy remont mieszkania i bardzo chcielismy juz miec dziecko, jesteśmy ze sąbą baaardzo długo:) nie boje się praktycznie niczego, ani porodu, ani odpowiedzialności, zawsze chciałam mieć dziecko, mąż tez dlatego czekamy na nieego z niecierpliwością:)

Gość Aśka28
dziecko zmienia wszystko. na mnie juz tez czas przyszedł. Zacznę w lecie się starac.narazie się poobijam i naciesze się ostatnimi miesiącami zyjąc tylko z męzem.

Gość Aśka28
dzięki. mam nadzieje ze się uda, no mmoze nie od razu ale ze się uda zajśc w 2008 roku.

myśmy chcieli i mozna powiedziec staralismy sie od początku, ale dzidzius powstał i tak w momencie najmniej spodziewanym :) w miesiącu, w którym zapomnielismy niejako o starankach ale urlop i korzystanie z tego bestresowego okresu okazal sie najskuteczniejszy :) i chyba cos w tym jest - nie mozna myslec o tym tylko jako sposób na maleństwo..

ślubowałam 5 maja 2007, a podczas podrozy poslubnej poczal sie nasz synek 1 czerwca 2007, ma sie urodzic jzu niebawem :D

Gość żona męża nie matka
:) nasz ślub odbył się w kwietniu 2007. jeszcze nie mamy ani się nie staramy o dziecko. w jakim wieku jesteście? my : ja 25 maż 29 pozdrawiam

i ja slubowalam w czerwcu 2007 a na przelomie kwietnia i maja ma sie urodzic nasza coreczka :) Nie tracilismy czasu :P

Gość Chłopa wam trzeba kobiety
13:11 Aśka28 dziecko zmienia wszystko. na mnie juz tez czas przyszedł. Zacznę w lecie się starac.narazie się poobijam i naciesze się ostatnimi miesiącami zyjąc tylko z męzem. Sadzisz ze potem okazji do cieszenia sie nie bedzie jak bedziesz miec dziecko??????

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Ja brałam ślub we wrześniu i wzięliśmy się od razu do roboty :D udało się i w lipcu zostaniemy Rodzicami :)

Gość calineczka a
ja slubowalam we wrzesniu 2007 a dziecko urodzilam w maju 2007 :(

Gość do ciebie umieram nie martw si
a ja 2 lata odczekałam od 2007 roku i wtedy zaszłam w ciążę, odczekałam sobie nieco

Gość he he he
ja odczekalam rok ze staraniami i ślub w lipcu 2007 a córcia w maju 2009