Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannkaam

HERBATA Z LIŚCI MALIN - naprawdę pomoże uniknąć nacięcia? Czy przyśpiesza poród?

Polecane posty

Gość mariannkaam

Kupiłam te liście bo czytałam, że skóra sie uelastycznia itp. a to pomaga uniknąć nacięcia, z drugiej strony czytałam, że przyśpiesza poród a na tym mi najmiej zależy więc jak to jest??

ja pilam ja od ok 33 tyg za namowa poloznej, pilam ja z kolezanka z innego forum i ani ona nai ja nie bylysmy ciete ani nie popekalysmy ale nie wiem czy to tak do konca zasluga tych ohydnych lisci

Gość mariannkaam
Evi widze ze urodziłaś w 37tc - czy to przez te herbatę? Ja jestem w 38tc i zastanawiam sie czy to nie za późno żeby zacząć ja pić. Ile wogóle się jej sypie i w jakich ilościach ją pić?

nie nie urodzilam przez ta herbate, urodzilam dlatego ze w 35 mialam juz rozwarcie i skorocina szyjke i gin powiedzial ze w okolicach 37 napewno urodze i tak bylo wiedzial ze pije te liscie, one nie maja wg niego wplywu na to ze szybciej sie urodzi zreszta ja pilam je nieregularnie, powinno sie pic o ile dobrze pamietam 2-3 szklanki dzinnie, ja pilam jedna i przewaznie co drugi dzien liscie kupilam w zielarskim kosztowaly grosze, pilam je z syropem inaczej nie dalabym rady ich wypic... nie pamietam juz ile sypalam tych lisci, na opakowaniu byl przepis

Gość a mzoe tak
tak, mi pomogla pilam i mialam cesarke