Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuupssssssssssss

POLIPEK,który krwawił podczas badania i nadżerka! POMOCY

Polecane posty

Gość uuuuuuuuupssssssssssss

Witam,dzis bylam u ginekologa, kiedy mnie badal stwierdzil ze mam nadzerke i polipka,ktory krwawil podczas badania, co to jest? skad to sie wzielo? czy jest to cos groznego?bardzo sie boje bo nigdy nie mialam takich problemow...lekarz przepisal albothyl i kazal przyjsc za 2 tygodnie...pomozcie,wytlumaczcie czym jest polip i co z nim robic?

Gość mariola19761
Powiem Ci tylko tyle że masz przepisany swietny lek ,Albothyl działa rewelacyjnie mi pomógł bardzo a już mialam miec zabieg w szpitalu .Musisz wiedziec że po tych globulkach za jakis czas z pochwy wychodzi martwy naskórek który wygląda jak mokra husteczka lub legnina .Musisz to wiedziec bo inaczej b ędziesz w szoku takjak ja byłam ,bo lekarz mnie nie uprzedził

Gość uuuuuuuuuuuuupssssssssssssss
dzieki za odp,czyli mowisz ze albothyl zlikwidowal u Ciebie polipa? w ogole od czego to sie robi?czy jest to cos groznego?naprawde sie boje bo lekarz mi nic nie wytlumaczyl,mam tez nadzerke...nie wiem z jakiej racji bo we wrzesniu ja wymrazalam i myslalam ze zniknela wiec albo lekarz zle wykonal wymrazanie albo sie odnowila od infekcji jakie przebywam...nie wiem czy to nawet mozliwe w tak krotkim czasie...z gory dzieki za odp,pozdrawiam;*

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppp
podnosze temat,... moze ktos sie spotkal z takim czyms?