Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

PROBLEM Z USZKIEM U MIESIECZNIAKA!!POMOCY...

Polecane posty

Gość ILONA 18

WCZORAJ WYCZULAM ZE U MOJEGO SYNKA SMIERDZI Z UCHA JAKBY ROPA...NO NORMALNIE SIE WYTRZYMAC NIE DALO TAKI ZAPACH...I WISDAC ZE COS TAM MU SPLYWA,A DODAM JAK SIE URODZIL TO MIAL COS Z USZKIEM WLASNIE TYM PRAWYM ALE JAK PYALAM POLZNE W SZPITALU TO MNIE OPIEPSZYLY I DO TEJ PORY SIE NIE DOWIEDZIALAM COS MU BYLO,W 2DOBIE JUZ BYLO W POZADKU...NIEWIEM CO TO MOZE BYC...ZASTANAWIAM SIE CZY NIE JECHAC DO LEKARKI ALBO WEZWAC JA DO DOMU..BARDZO SIE MARTWIE!!

Gość ejjjjjjjj
wczoraj to zauważyłaś? a dzisiaj to co do lekarza nie mogłaś się udać? na twoim miejscu poszlabym natychmiast na pogotowie dzidziuś cierpi- a i ty będziesz spokojniejsza jak małemu przepiszą leki.

Gość a sprawdź za uszkiem
przejedź palcem za uchem w tych zakamarkach czysto jest?

Gość ILONA 18
TAK JEST CZYSTO!!

Gość a sprawdź za uszkiem
to idź do lekarza ja nie pytałam złośliwie, tylko miejsce za uszkiem często robi takie numery

Gość ejjjjjjjj
ilona ubierz dzidzię i idź na pogotowie. Nie ma na co czekać bobas moze mieć zapalenie ucha i bez antybiotyków się nie obejdzie.

U nas nieraz małej tak jechało z za ucha że masakra :P i gołym okiem nie było nic widać. A po kąpieli jak ręką odjął, sliczny zapaszek mydełka. Może to nie jest nic poważnego, tylko jak się mleczko ulało dziecku to się osadziło za uszkiem. Ale dla własnego spokoju jedź do lekarza.