Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaamiska

Prezent dla chłopaka na 18stkę młodszego ode mnie... Doradźcie proszę

Polecane posty

Witam Was serdecznie ;) Chciałabym,żebyście mi doradzili/ły co mogłabym kupić swojemu chłopakowi na 18stke urodziny. Kompletnie nie mam pomysłu, nie jestem w tym dobra :) na mikołajki dałam mu olejek do masażu i to był jedyny prezent ode mnie dla niego bo wcześniej nie było żadnej okazji ;) spotykamy się kilka miesięcy. Jestem od niego 2 lata starsza, pracuję, więc chciałabym przeznaczyć na prezent kwotę do 200 zł. Co oryginalnego, fajnego, co mu się spodoba, mogę mu podarować? Wkońcu to 18stka a nie zwykłe urodziny :) Zegarek ma. Kiedyś mówił,że chciałby mieć złoty łańcuszek,ale to już za drogi wydatek dla mnie. Interesuje się piłką nożną, muzyką, filmami ale piłkę ma, muzykę i filmy ściąga z internetu. dvd też ma :) myślałam może nad odtwarzaczem mp3...jak myslicie? wiem,że od rodziców dostanie prawdopodobnie jakieś używane auto to może coś praktycznego do auta? tylko nie wiem co... pomóżcie proszę :) perfumy raczej odpadają... w ostateczności. on mi dał na mikołjaki perfumy i maskotkę i nie chciałabym dać mu tego samego ;)

tak miał byc nawias (młodszego ode mnie)*

nie mów tak :) zasługuje jak nikt inny :) a słodyczy niestety nie lubi ;(

plissss :P

Gość aaaaaswaaa
może maszynkę elektryczną do golenia?