Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kdkdjrifgirjfivogkgotggg

nie mowcie ze jestem glupia tylko prosze odpowiedzcie bo mam watpliwosci

Polecane posty

tych pytan bylo tu pewnie sporo,chodzi o to czy wspolzyjac bez zabezpieczenia mozna zajsc w ciaze,ale gdy chlopak nie konczy we mnie?bo mozliwe jest zeby w tej wydzielinie(nie w spermie) byly plemniki zeby zaplodnic dziewczyne?

Gość glupota ludzka nie zna
granic. no jasne ze mozna zajsc w ciaze, dziewczyno ile ty mas zlat?

Gość ja częso popijam piwem
o jezuuu jestem stanowczo za wprowadzeniem edukacji seksualnej w szkołach albo lepiej już w przedszkolach - co widać na załączonym obrazku stosunek niezabezpieczony i do końca - nie musi kończyć się ciążą z par współżyjących w ten sposób przez rok tylko 85% statystycznie zachodzi w ciążę przy stosunku przerywanym szanse się zmniejszają ale nie jest to żadna metoda antykoncepcyjna to kwestia statystyki - jedna nie zajdzei w ciążę nigdy jadąc na przerywanym ty możesz od razu najlepeij niech ci to lekarz wyjaśni idoradzi antykoncepcję bo aż głowa boli jak się czyta takie rzeczy

Gość edytkanytka
Niem będę ciebie potępiać za twoją niewiedzę, ale czy zastanowiłaś się czy jesteś odpowiedzialna na to żeby współżyć. Z tego co piszesz to chyba nie. Najpierw powinnaś odwiedzić lekarza zanim zaczniesz cokolwiek robić. Zadać mu wszystkie swoje pytania a on ci na nie odpowie,gdybyś to zrobiła i pomyślała to nie zadawałaś byś takich pytań.