Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiampepsi

Czy mogę pić coca-cole we wczesnej ciąży???

Polecane posty

Gość uwielbiampepsi

a dlaczego masz niemóc? cocacola jest niezdrowa ogólnie ale nie ma jakiegos niesamowicie zlego wplywu na dziecko. nie zaleca jej sie tak samo w ciazy jak i bez ciazy wiec tak samo mozna ja pic w ciazy jak i przed i po ciazy :D:D zawiera co prawda kofeine ale w minimalnych ilosciach duzo duzo mniej niz kawa!

Gość jesli chcesz zeby
dziecko urodzilo sie z wadami rozwojowymi narzadow wewnetrznych > TO PIJ !!!!

procz tego ze ma tony cukru, jest gazowana i rdza na śrubkach po niej złazi to zadnych innych ubocznych wlasciwosci nie ma :D

Gość hhhhhhh
pij ja tez pije :)

jesli chcesz zeby - puknij sie dziecko w glowe!!!!Przedwczoraj bylam na kontroli przyznalam sie lekarzowi ze raz na tydzien wypijam puszke coli bo mnie skreca.Owszem cola nie jest najzdrowszym produktem ale NIE WYWOLA U DZIECKA ZADNYCH CHOROB!!!!niestety okazuje sie ze w pozniejszych latach dziecko moze byc bardziej ruchliwe...ale w to tez nie bardzo wierze poniewaz pracuje z dziecmi zagrozonymi demoralizacja i co drugie ma ADHD uwierz z badan przeprowadzonych na matkach dzieciakow jasno wynika ze pily w ciazy alkohol ale nie cole!Lekarz wyraznie powiedzial "kobieto jedz co chcesz procz miesa surowego nie pij alkoholu a cola i inne produkty mniej dozwolone w ciazy to z umiarem".Nie sluchaj pierdzielenia ze tego czy tamtego ci nie wolno:)

Gość kaaaaasia
odrobinkę możesz, ale wygazowaną, to pomaga na mdłości - sama położna ze szkoły rodzenia tak mówiła

ja tez jak byłam w ciży to piłam cole bo mnie skrecało i nic lekarz nie robiłz tego tragedii

Gość Jak masz mdłości cały dzień
to coca-cola pomaga. Piłam jak musiałam gdzieś pojechać i bałam się, że zwymiotuję. Dzieci mam raczej normalne i bez wad rozwojowych.

to prawda cola pomaga na mdłosci a jak miałm wstret do zapachu kilka dni to tylko to mi pomagało