Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafael 28

Kobiety są strasznie obłudne !!!!!!! Doświadczyłem tego w swoim życiu...

Polecane posty

Gość Rafael 28

Od 15 roku życia jestem mocno oszpecony(po wypadku samochodowym).Ludzie (gł.kobiety)jak mnie widzą na ulicy to zmieniają chodnik.Oczywiście korzystam z prostytutek,to moja jedyna szansa na seks.Oczywiście każda kobieta,przy której się do tego przyznam napluje mi na twarz i wyzwie mnie od świni (wiem,bo jeszcze na studiach na zajęciach o prostytucji przyznałem się,faceci bili mi brawo a dziewczyny pluły na mnie i nie odezwały się już do mnie do końca studiów,traktując mnie jak śmiecia).Ale te same dziewczyny,które na mnie pluły ("że jestem żałosny,bo korzystam z prostytutek"),gdy je wcześniej kulturalnie zapraszałem na kawę , odmawiały z obrzydzeniem i z przerażeniem (zapewne brzydząc się moim oszpeceniem).Moje życie jest dowodem na obłudę kobiet.One mówią o sentymentaliźmie,romantyźmie a targną tylko do pięknych i bogatych.Osobiście radzę każdemu facetowi (który rozważa spotkanie z prostytutkami) by śmiało to zrobił.Drodzy panowie nie dajmy się już poniżać,to kobiety są po to by nas uszczęśliwiać,nigdy nie na odwrót.A was drogie panie proszę byście się nie wypowiadały na moim poście,bo mam was gdzieś ,więc szkoda waszego czasu i wysiłku

Gość obrzydzenie bierze się
nie z twojego wyglądu synu, ale z twojego podejścia to kobiety są po to by nas uszczęśliwiać,nigdy nie na odwrót Nawet Redford nie miałby szans z takimi tekstami

Gość marcelinho
Bo to hipokrytki do potęgi są a ich uroda ma za zadanie zamaskować prawdę, dlatego po latach małżeństwa wydaje nam się że brzydną a to po prostu oczy nam się otwierają:-o

Gość francs
Będąc milionerem mógłbyś mieć kobiet na pęczki, bo poleciały by na kasę, na dom z ogrodem, na samochód itp Tych kobiet które kierują się sercem, wnętrzem drugiego człowieka, a nie tym, czy jestes gołodupcem, lub milionerem, jest niewiele. Mam kumpla, który tez był odrzucany, z tego powodu, ze jest średnio przystojny, niski itp ale jak potrzebowały pouczyć się matmy to zgadnijcie do kogo sie podlizywały

Gość Doc Hollywood
Nie chcialbym byc okrutny w mojej wypowiedzi ale powinienes sobie znalezc zgrabna niewidoma laske. Kalectwo w obu przypadkach by sie zneutralizowalo a reszta to same kozysci.

wiem, że nie zyczyłeś sobie aby kobiety się tu wypowiadały ale ja chciałabym tylko napisać, że nie każda kobieta jest taka... i myślę że kiedyś spotkasz taką, która zauważy to że jesteś wartościowym a nie oszpeconym mężczyzną. i nie chcę Cię wcale pocieszać. chciałam tylko żebyś znał moje zdanie na ten temat... miłego dnia zyczę i pozdrawiam mimo że masz mnie gdzieś.

Gość mimo chodem cos pisze do was
mężczyźni szukają tylko pięknych kobiet nawet jak sami są maszkaronami, poszukaj sobie takiej oszpeconej po wypadku z taką mordą jak twoja i wtedy wyciągaj wnioski obłudniku!

Rafaelu, nie pomyliłeś czasem forum? To jest forum dla bab, odezwy do mężczyzn raczej nie mają tu racji bytu :) No, chyba że prowokujesz. Swoją drogą, życzę szczęścia nie tylko w kontaktach z prostytutkami. Życie bywa kurewsko niesprawiedliwe, ale czasem przynosi też nieoczekiwane bonusy.

Gość ale te prostytutki
to niezłe dupy są nie? takiej oszpeconej po wypadku pewnie byś kijem nie tknął

Gość jammmm
mimo chodem prawde piszesz,nawet najbrzydszy facet uwaza sie za nei wiem co i szuka super laski ajak zacznie krecic z jakas przecietna laska to od razu tak sie zachowuje jakby to on robił łaske tej dziewczynie,ze chce z nia byc.

Gość oferma
"Mam kumpla, który tez był odrzucany, z tego powodu, ze jest średnio przystojny, niski itp ale jak potrzebowały pouczyć się matmy to zgadnijcie do kogo sie podlizywały" to ja tak miałem :D niezły był czasami ubaw jak się panny do mnie przymilały i wydawało im się że są takie sprytne bo tu mnie zagadają co u mnie słychać (jakby to którąkolwiek obchodziło) a "przy okazji" poproszą o rozwiązanie jakichś zdań z matmy czy napisanie wypracowania z angielskiego.

Chciałam tylko zaznaczyć, ze sentymentalizm i romantyzm to są kierunki w sztuce:O Nie wiem więc, co to ma wspólnego z tym, kogo wole kobiety, ale cóż... Chyba się naczytałeś nie takich książek w dzieciństwie. A oszpecony jesteś na pewno. Fizycznie nie wiem... Ale psychicznie w dość dużym stopniu. Skoro nie interesują Cię kobiety, to po co to piszesz?:) Chodź dalej do burdelu, tam w sumie też są kobiety, płać za ruchanie, nie interesuj się kobietami w innym sensie i tyle. Tylko kogo to tak naprawdę obchodzi? Myślisz, ze obcy ludzie z internetu mają Ci przyklasnąć, czy mają Ci wmawiać, że to nie prawda, że ludzie patrzą na wygląd? Ano patrzą. Ty też patrzysz i sam o tym wiesz. Nie Ty jeden jesteś brzydki, nie Ty jeden jesteś sam. Ale nie wiem, czy to jest powód, żeby wszystkich obrażać. Tym bardziej, ze tak naprawdę nie jesteś przez ten topik na babskim forum w stanie obrazić nikogo:) 🖐️

Gość oferma
"Ale nie wiem, czy to jest powód, żeby wszystkich obrażać. Tym bardziej, ze tak naprawdę nie jesteś przez ten topik na babskim forum w stanie obrazić nikogo " zastanawia mnie co chciałaś przez powyższe powiedzieć. ni w ząb nie rozumiem.

Gość sandra 11111
jak widac, on nie zaakceptowal swojego oszpecenia, wiec jak mozna wymagac by ktos inny to zaakceptowal???? jak pokocha siebie, to znajdzie dziewczyne dla siebie, ja mu tego zycze, chociaz moje zdanie sie nie liczy:))))

Stary z takim podejściem to nie dziw że nie masz powodzenia. Jak widzisz w kobiecie tylko zabawkę do sexu.

Gość vvvvv
nie szkoda kasy na prostytutki? niektóre desperatki dadzą ci za darmo

Gość jagooo
coz dla mnie pojscie do dziwki to wlasnie ponizenie...

Gość ruth
dziobalka: myślę że kiedyś spotkasz taką, która zauważy to że jesteś wartościowym a nie oszpeconym mężczyzną. ale on ni cholery nie jest wartosciowym czlowiekiem :|

Gość
Ciekaw jestem, jakbyście wy się dziewczęta zachowywały gdybyście miały cały ryj w szramach. Co za święte oburzenie, pfff. A ja znam jedno dziewczę w podobnej sytuacji. I widzę jak się strasznie wypala, i widze gorycz w jej oczach. mimo, że jest miła, inteligentna itd., chłopa nigdy mieć nie będzie. Ona też jest psychicznie okaleczona Deska? Może powiecie jej, żeby pokochała siebie taką jaką jest? Świat jest jaki jest - nawet największy paszczur marzy o księciu z bajki, a każdy najbrzydszy nawet chudzielec o szczupłej dziewoi z dorodnym cycem. I są tacy ci z dolnych półek co nigdy nie zaznają niepłatnego seksu. Coś dziwnego, że im się w głowach jebie, że nie mają szans na normalny związek, partnera, że są rozżaleni? Babskie mądrości, kurwa.. A tobie Rafeal powiem tak: staraj się zarabiać, jak najwięcej. Kobietę można kupić. Tylko pamiętaj, jak będziesz się żenił, żeby spisać intercyzę.