Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegraliście życie

Prawiczkowi po 20-stce to łamagi, którzy kończą jako żony latawic po przejściach

Polecane posty

Gość Przegraliście życie

Głupi idealiści, którzy czekają na dziewice, a guzik z tego mają. Poznają z czasem jakąś używaną, przechodzoną szmatkę po przejściach, tracą z nią cnotę i zostają jej mężem. Ani nie spróbują w życiu wielu kobiet, ani nie spróbują dziewicy, ani nawet porządnej kobiety. Nieudacznicy, których jedyną partnerką będzie jakaś szmata co swoje już przeszła i nawet na nich nie zasługuje, ale ich sprawa. Jak chcą się tak poniżyć, pozbawić dumy, honoru i godności to są żałośni. Szmaciarze, którzy mimo, że sami są porządni obdarzają miłością szmatę, co rozkładała nogi przed byle kim. Większość prawiczków po 20-stce to faceci, którzy będą skazani na jedną partnerkę w życiu, która natomiast daleka będzie od dziewicy orleańskiej. Czekanie nie popłaca. Taka żona dla takiego faceta to coś w rodzaju poniżenia, cierpienia, kary od losu. Żal mi takich, co łapią się pierwszej lepszej latawicy w desperacji i ofiarowują jej miłość i biorą z nią ślub. Widać mają niskie poczucie wartości, nie szanują samych siebie, godzą się na byle co. Powodzenia prawiczkowi, przyszli mężowie przechodzonych szmat i byłych prostytutek. Może jutro się do was szczęście uśmiechnie, poznacie swoją pierwszą i jedyną kobietę, miłość swojego życia - największą szmatę i cichodajkę. Ahoj.

Gość Przegraliście życie
#Prawiczkowi po 20-stce to łamagi, którzy kończą jako mężowie latawic po przejściach#

Gość qwerty888888888
Hehe. Mój pierwszy raz był w wieku 21 lat i co? Łamać mam się z tego powodu bo taki kretyn jak Ty napisze coś o czym nie ma pojęcia. NIE. Jest mi z tym dobrze nawet bardzo ;) I nie takie łamagi ;) Dam Ci dobrą radę. Idź do szkoły i dokończ podstawówkę. Na naukę nigdy nie jest za późno.

Gość dziara
pytanie brzmi czy jesteś takim prawiczkiem czy taką szmatą?

Gość qwerty888888888
No i proszę nawet tematu nie potrafi napisać heheheh Co za łamaga. Ile masz lat? 40 i nadal czekasz na dziewicę?

Gość prawiczek _24
ja sobie znajde dziewice. NAwet jak w moim wieku nie bedzie takich wielu , to sobie poszukam 18 - letnich dziewic.

Gość Przegraliście życie
Byłem takim prawiczkiem, straciłem cnotę w wieku 21 lat. Wykorzystałem tą dziewczynę, poruchałem trochę i dałem jej potem kopa w dupę. Nie była warta żeby być moją partnerką życiową. Od tego czasu posunąłem już kilka kobiet

Gość Przegraliście życie
To była nie dziewica, ta pierwsza. Obecnie spotykam się z dziewicą, młodą i ładną

Gość prawiczek _24
to masz ciekawie. MOim zdaniem prawiczki po 20-tce raczej nie chca lasek do lozka .

Gość ahahahha
smiech mnie ogarnia jak kilku konio bijcow wypowiada sie na tematy na ktore nie maja wogole pojecia. jak ktos jest prawiczkiem i ma 20 lat to znaczy ze jest kiepski i nie umie sobie dziewczyny poderwac. a czy potem trafi na przedmuchana szmate to juz nie ma znaczenia liczy sie ze by wogole cos trafił powodzenia frajezy z penisem w rekach

Gość prawiczek _24
niekoniecznie . JA mam 24 lata i jestem prawiczkiem. Nie bede z laska ktora mi sie nia podoba . Wiekszosc facetow by pewnie przeleciala laski na moim miejscu nawet bez uczucia , ale ja nie moge bez uczucucia. Wierze ze znajde kogos kogo pokocham . Bez milosci tego nie zrobie , a seks juz nie raz mi dziewczyny proponowały.

Gość Przegraliście życie
Kobieta po przejściach nie zasługuje na miłość prawiczka. Prawiczek zasługuje na dziewicę. Nie dziewica może być dla niego tylko materiałem do pozbycia się cnoty, ale potem trzeba szukać dalej, a nie być frajerem co zostaje przy pierwszej, gdy ta pierwsza nie była już dziewicą

Gość Przegraliście życie
Jak pierwsza kobieta ma być na całe życie, to koniecznie czysta dziewica. A jak nie dziewica, to tylko jako tymczasowa, żeby stracić z nią cnotę, a potem szukać dalej

Gość prawiczki beeeeee
niedziewice fuuuuuuu

Gość ja też tak mammm
:D:D:D:D:D:D dziecko ile ty jeszcze tych topików założysz???

Gość coś w tym jest
Ten text opisuje wiele takich przypadków. To fakt że wiele zdzir trafia na prawiczków. Zastanawiające to jest. To wynika z tego że niektórzy faceci są popaprańcami. Są jacyś tacy mało albo wcale męscy. Sam nie jestem prawiczkiem ale z perspektywy czasu żałuję bo poznaję teraz dziewczyny które są dziewicami i przez to że już byłem z kobietą mam u nich małe szanse. Oczywiście nie każdy prawiczek trafi na zdzirę bo wielu trafi na dziewice i będzie ok. Ale zgadzam się z tym że trudno szanować faceta który jest prawiczkiem i wiąże się z dziewczyną która dziewicą nie jest a na koncie ma kilku facetów i doświadczona jest jak dziwka z burdelu. Taki facet zasługuje na pogardę nie przez to że jest prawiczkiem - bo to według mnie jest wartość samą w sobie - ale dlatego że wiąże się ze szmatą a nie porządną dziewczyną. Na pohybel facetom bez godności i honoru!!!! A te dziwki z którymi się ożenią i tak będę z nich robić jeleni. Może nie wszystki ale wiele z nich. Bo takich facetów takie kobiety (doświadczone z innymi) nie będę nigdy szanować. Może będę ich kochać ale napewno nie szanować.

Gość i myslisz ze kogos
normalnego obchodzi, kogo i dlaczego bedziesz szanowal? chlopcze, normalne kobiety maja w dupie takie deklaracje, infantylne jak cholera.

Gość coś w tym jest
normalne kobiety gardza prawiczkami, ktorzy zenia sie ze szmatami po kilku partnerach

Gość straszne lamagi

Gość gość
Wolę seksik wirutalny, często korzystam z sexu przez telefon ze strony http://www.seksiknumer.pl/brunetki.html ... trochę się wyluzuje i tylko dzięki sex telefonom jeszcze nie rozwiodłem się z żoną

Gość gość
Autorze zapomniales, ze dzisiaj kazdy ma zone szmate bo innych kobiet nie ma i to nie wazne czy byla blona czy nie.

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.